Επίκαιρα

Δ.Γάκης: «Ο εμβολιασμένος καθίσταται υπερμεταδότης με την Δέλτα»!

Τί αναφέρει η μελέτη που πραγματοποίησαν επιστήμονες από την Οξφόρδη;

Τα αποτελέσματα μελέτης που πραγματοποίησε το τμήμα Τροπικών νόσων της Οξφόρδης στο Βιετνάμ και δημοσιεύθηκε στο Lancet σχολίασε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης. 

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ιικό φορτίο με Δέλτα είναι 251 φορές υψηλότερο σε εμβολιασμένους με AstraZeneca, κάτι που σύμφωνα με τον Δ.Γάκη αποδεικνύει ότι ο εμβολιασμένος καθίσταται υπερμεταδότης με την Δέλτα.

Όσα αναφέρει ο Δ.Γάκης σε ανάρτηση του

«ΟΞΦΟΡΔΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ LANCET: 251 ΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ, ME ΔΕΛΤΑ, ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ASTRAZENECA

Απίστευτο εύρημα από μελέτη εμβολιασμένων υγειονομικών στο Βιετνάμ που διεξήγαγε το τμήμα Τροπικών νόσων της Οξφόρδης

Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι ο εμβολιασμένος με εμβόλιο που δομήθηκε για τα παλιά στελέχη της Covid-19, καθίσταται ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ!

Έτσι εξηγείται, και το πώς η ΔΕΛΤΑ κατέκλυσε τις χώρες με υψηλό εμβολιασμό οι οποίες όσο ψηλότερα επίπεδα εμβολιασμού έχουν, τόσο περισσότερα νέα κρούσματα εμφανίζουν.

Είναι εμφανές, ότι η κρίση της ΔΕΛΤΑ, οφείλεται στην υπερμετάδοση από/ στους εμβολιασμένους κατά τον Peter McCullough (συνέντευξη στη Γαλλική France Soir).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΤΕΣ, ΘΕΤΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ;

Αφήστε τις απολυταρχικές αποφάσεις και την εμβολιολαγνεία και πάρτε ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ…

Καταλάβετε ότι δεν αντιμετωπίζεται έτσι η επιδημία… Η μαζική χρήση , άκριτα, ενός ατελούς εμβολίου το οδηγεί σε ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ! Το ΠΕΤΥΧΑΤΕ… Απαιτείστε , τουλάχιστον, επικαιροποίηση του έναντι της ΔΕΛΤΑ… εκτός αν άλλα είναι τα σχέδια σας…»