Κόσμος

Δύο εξωτικές παραλίες στην Εύβοια που θα σας μαγέψουν με την ομορφιά και κρυστάλλινα νερά τους!

Η Εύβοια φημίζεται για τις μαγευτικές παραλίες της και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών είτε για μια σύντομη απόδραση το Σαββατοκύριακο ακόμα και για μια μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο.

Τι θα λέγατε λοιπόν να πάρετε την παρέα σας τώρα που είναι και τριήμερο (ή έστω Σαββατοκύριακο) και να πάτε μια εκδρομή για μπάνιο; Σας έχουμε την τέλεια ιδέα: Βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι την Εύβοια και συγκεκριμένα σε δύο εξωτικές της παραλίες με καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά, αν και αντιδιαμετρικά αντίθετες μεταξύ τους καθώς η μια βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Εύβοιας, η παραλία Γρεγολίμανο και η άλλη στον νότο της Εύβοιας, η παραλία Χερόμυλος.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επισκεφθείτε την πανέμορφη Εύβοια, σας έχουμε βρει τις ομορφότερες παραλίες και τα πιο γραφικά χωριά που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Γρεγολίμανο: Η εξωτική όαση στη Βόρεια Εύβοια!

Το Γρεγολίμανο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, ντυμένη με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά. Ένας εξωτικός προορισμός στη Βόρεια Εύβοια που θα σας μαγέψει… Το τοπίο θυμίζει εξωτική όαση, από παραλίες σε εξωτικά κρυφά μέρη. Η χρυσή αμμουδιά στο Γρεγολίμανο στην Εύβοια που ενώνεται με τα κρυστάλλινα νερά δημιουργώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για βουτιές και στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την πίεση της καθημερινότητας.

 Γρεγολίμανο Βόρεια Εύβοια
 Γρεγολίμανο Βόρεια Εύβοια
 Γρεγολίμανο Βόρεια Εύβοια
 Γρεγολίμανο Βόρεια Εύβοια
 Γρεγολίμανο Βόρεια Εύβοια
 Γρεγολίμανο Βόρεια Εύβοια

Πως θα πάτε

Από την Χαλκίδα απέχει 129 χλμ. καθώς η παραλία βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Εύβοιας. Κατευθύνεστε προς Βόρεια Εύβοια, ακολουθώντας το δρόμο προς τη Λίμνη. Μόλις περάσετε τη Λίμνη συνεχίζεται παραλιακά. Πάρτε την επαρχιακή οδό Αιδηψού – Λιχάδας προς τον προορισμό σας για Λιχάδα. Λίγο πριν τη Λιχάδα θα συναντήσετε την παραλία του Χερόμυλου.

Η παραλία Χερόμυλος Βουτιά στο γαλάζιο του Αιγαίου

Η παραλία Χερόμυλος βρίσκεται στη Νότια Εύβοια, 5 μόλις χιλιόμετρα από το χωριό Άγιοι Απόστολοι, βλέπει στο Αιγαίο και αποτελεί μια από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλίες της Εύβοιας, την οποία πολλοί χαρακτηρίζουν εξωτική λόγω του ιδιαίτερου χρώματος των νερών της. Στο μεγαλύτερο μέρος της η παραλία έχει ψιλό βότσαλο ενώ στη νότια πλευρά της έχει χοντρή άμμο ιδανική για παιδιά.