Επίκαιρα

Ένα βίντεο που η Κίνα δεν θέλει να δούμε! Ξεκίνησαν να τους “σφραγίζουν” και πάλι στα σπίτια τους στην Κίνα λόγω κορωνοϊού.

Mετά από ένα χρονικό διάστημα που κυκλοφορούσε ότι η Κίνα συνέτριψε τον κορωνοϊό και την πανδημία τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν ή ίσως ποτέ δεν είχαν αλλάξει κιόλας…; Δεν είναι καθόλου εύκολο να καταφέρει κανείς να μάθει την αλήθεια από ένα καθεστώς.

Η ηγεσία της Κίνας προχωρά σταδιακά και πάλι σε “σφράγισμα” των ανθρώπων στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας.

Γεγονός είναι ότι οι πληροφορίες που έρχονται από την χώρα γέννησης του κορωνοϊού είναι με το σταγονόμετρο. Τα χρήματα που διακυβεύονται λόγω της προσπάθειας πώλησης του κινέζικου εμβολίου δεν είναι και λίγα οπότε αντιστρόφως ανάλογη είναι και η πληροφόρηση για κρούσματα, διασωληνωμένους και θύματα.

Χαρακτηριστικό είναι πως τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκαν μόλις τέσσερα κρούσματα από την κινεζική ηγεσία. Η αλήθεια είναι πως στο το διαδίκτυο μιλούσε ευρέως  για πάνω από τέσσερις χιλιάδες…! Και ενώ όλοι μας απορούσαμε το τι συμβαίνει στην Κίνα άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα βίντεο που δείχνουν τις προσπάθειες της κινέζικης υγειονομικής υπηρεσίας να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε σκηνές που θυμίζουν αρχές του 2020 όταν άρχισε να γίνετε παγκοσμίως γνωστή η Γιουχάν λόγω της πανδημίας. Ας ελπίσουμε να μην αρχίζουμε να βλέπουμε όλο το έργο και πάλι από την αρχή…

 

επιμέλεια : https://romioitispolis.gr/