Επίκαιρα

«Εξέγερση» Στην Χαβάη – Πυροσβέστες, Αστυνομικοί Και Νοσηλευτές Κάνουν Μήνυση Κατά Του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού

Για πρώτη φορά στην Χαβάη έχει κατατεθεί μια μαζική μήνυση σε πρώτη φάση από 1.200 κρατικούς λειτουργούς (πυροσβέστες, αστυνομικούς, στις πρώτες βοήθειες κλπ) ενάντια στις εντολές περί υποχρεωτικού εμβολιασμού καθώς όπως δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει στο σώμα τους το σκεύασμα του εμβολίου.

Ο δικηγόρος τους, Michael Green, υποστήριξε on camera ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

Η συγκλονιστική του καταγγελία «έπαιξε» σε αμερικανικά μέσα και έκανε τον γύρο των social media:

«Τα τεστ που είδαμε από όλη τη χώρα από τους γιατρούς μας δείχνουν ότι σχεδόν 45.000 άνθρωποι που έκαναν αυτά τα εμβόλια πέθαναν μέσα σε 72 ώρες. Οι γυναίκες ανησυχούν για τις εγκυμοσύνες τους ή για το αν μπορούν ή πρόκειται να εγκυμονήσουν.

Κοιτάζοντας αυτά τα εμβόλια το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμη κι αν εμβολιαστεί κανείς μπορεί εξίσου να μολυνθεί από τον ιό, μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Πλέον τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά μόνο στα εργατικά σωματεία, αλλά και στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, σε κάθε εργαζόμενο σε όλη την Πολιτεία. Ο κόσμος δεν μπορεί να προσφέρει τα προς το ζην στις οικογένειές του επειδή η κυβέρνηση υποχρεώνει τους πάντες να εμβολιαστούν».

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τα συνδικάτα των εργαζομένων ισχυρίζονται ότι η υποχρέωση του εμβολιασμού παραβιάζει τη συλλογική σύμβαση εργασίας των εργαζομένων και ως εκ τούτου υπολείπεται νομικής βάσεως.

πηγή