ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ

Συστατικά

  • 2 φιλέτα λαβράκι, 120 γρ. έκαστο
  • 150 γρ. κουσκούς
  • 150 γρ. ανάμεικτα λαχανικά (μπρόκολο, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, λιαστή ντομάτα κ.ο.κ.)
  • 120 γρ. διαυγές βούτυρο, χυμός και ξύσμα από ένα μοσχολέμονο
  • Μυρωδικά (σχοινόπρασο, άνηθος κ.ο.κ.)
  • Νιφάδες αλατιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

μέθοδος

Μερίδες: 2
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο

  1. Ετοιμάστε το κουσκούς βάσει των οδηγιών στη συσκευασία.
  2. Σοτάρετε τα λαχανικά με το διαυγές βούτυρο.
  3. Προσθέστε τα λαχανικά στο κουσκούς και αλατοπιπερώστε όσο χρειάζεται.
  4. Ψήστε ελαφρά τα φιλέτα στη σχάρα/στο γκριλ.
  5. Ψεκάστε τα με το υπόλοιπο διαυγές βούτυρο.
  6. Γαρνίρετε τα φιλέτα με τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και προσθέστε το κουσκούς και τα λαχανικά.