Επίκαιρα

Γυναίκα πέθανε ακαριαία μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer στα Καλάβρυτα – Ποιος θα της δώσει πίσω τη ζωή της κύριε πρωθυπουργέ;

Τη σκότωσε το εμβόλιο τεχνολογίας mRNA

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι η 56χρονη που κατέληξε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Pfizer, υπέστη αλλεργικό σοκ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ, η εν λόγω γυναίκα στην οποία είχε χορηγηθεί η δεύτερη δόση, αμέσως μετά τον εμβολιασμό της, κατέρρευσε.


Σοκ με γυναίκα που πέθανε στα Καλάβρυτα μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, το εμβόλιο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν αυτό της Pfizer. 

Η γυναίκα αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν 56 ετών και υπέστη αλλεργικό σοκ μετά τον εμβολιασμό της.

Υπενθυμίζεται πως 44χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε λίγες ημέρες αφότου εμφάνισε το σπάνιο σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία που οφείλεται στο εμβόλιο AstraZeneca.

Η γυναίκα ήταν εγκεφαλικά νεκρή από τις 22 Μαΐου, ωστόσο σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα έπρεπε να σταματήσουν να της χορηγούνται τα υποστηρικτικά φαρμακευτικά σκευάσματα ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί και τυπικά.

Την ίδια ώρα κυβέρνηση και «ειδικοί» διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό! 

Ο Κ.Μητσοτάκης που βρίσκεται σε Γιάννενα κάλεσε όλους τους πολίτες, νέους και μεγαλύτερους να κλείσουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό μιας και πλέον έχουν ανοίξει όλες οι πλατφόρμες για όλο τον ενήλικο πληθυσμό της χώρας.

πηγή