Επίκαιρα

H αρχή του τέλους – Pfizer: Όσο γρήγορα ήρθαν μάσκες και υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, τόσο γρήγορα πρέπει να αποσυρθούν

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όσο μειώνεται η πανδημία, θα πρέπει να αποσύρονται και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, ανέφερε το στέλεχος της Pfizer

Μήνυμα της Pfizer όσο γρήγορα ήρθαν μάσκες και υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, τόσο γρήγορα πρέπει να αποσυρθούν
Ο Scott Gottlieb πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, ανέφερε ότι η μείωση των κρουσμάτων COVID-19 θα πρέπει να προτρέψει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι είναι καιρός να άρουν περισσότερους περιορισμούς που σχετίζονται με την πανδημία.

«Πιστεύω ότι σίγουρα στην ανατολική ακτή, όπου βλέπετε τα κρούσματα να μειώνονται δραματικά, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να άρουμε τα μέτρα, νομίζω ότι καθώς βελτιώνονται οι συνθήκες πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να χαλαρώσουμε ορισμένα από αυτά τα μέτρα με την ίδια ταχύτητα που τα βάλαμε», απαντώντας σε ερώτηση για το εάν οι εντολές για μάσκες πρέπει να καταργηθούν.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

Γλυκό Κουταλιού Σύκο

9,00 
Παραδοσιακό Γλυκό του Κουταλιού Σύκο με βαθιά μεθυστική γεύση και λαμπερό πράσινο χρώμα! Μία γεύση από τα παλιά με αρώματα και αναμνήσεις...

Γλυκό Κουταλιού Καρύδι

9,00 
Το καρυδάκι Σουρίνη είναι ένα από τα ωραιότερα σπιτικά γλυκά του κουταλιού που υπάρχουν, αν όχι το κορυφαίο. Γίνεται με φρέσκα, τρυφερά καρύδια, που μαζεύουμε την Άνοιξη, όταν η φλούδα τους είναι ακόμα καταπράσινη, πολύ πριν σκληρύνει το εσωτερικό τους και δημιουργηθεί το τσόφλι τους. Έχει μια ασυναγώνιστη γεύση πρά­σι­νου φρού­του, αλλά και ώρι­μου ξηρού καρπού.

Ο Scott Gottlieb είπε ότι «μεγάλη αγανάκτηση» στις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχεται από την έλλειψη «σαφών στόχων» σχετικά με το πότε θα τερματιστούν ορισμένα από τα μέτρα.
Το πρώην στέλεχος του FDA ανέφερε επίσης την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης του Κονέκτικατ να ακυρώσει τις εντολές εμβολίων για δημόσιους υπαλλήλους ως πολιτική που άλλοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα πρέπει να υιοθετήσουν στο εγγύς μέλλον καθώς τα κρούσματα COVID-19 μειώνονται σε εθνικό επίπεδο.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όσο μειώνεται η πανδημία, θα πρέπει να αποσύρονται και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Η έκκληση για άρση των περιορισμών για τον COVID-19 έρχεται καθώς το συνολικό ποσοστό μόλυνσης στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε απότομα τις τελευταίες ημέρες.
Τα δεδομένα από το World Data του Johns Hopkins δείχνουν ότι τα κρούσματα είναι 4.110 ανά εκατομμύριο Αμερικανούς κατέγραψαν μολύνσεις στις 10 Ιανουαρίου, αλλά το ποσοστό αυτό ήταν 2.643 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου και μειώθηκε σε 615 κρούσματα ανά εκατομμύριο τις τελευταίες ημέρες.

Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες σχεδιάζουν να ακυρώσουν ορισμένους κανόνες που σχετίζονται με τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών εμβολίων και των εντολών για μάσκα.
Για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Johnson είπε ότι από τις 27 Ιανουαρίου, οι πολίτες στην Αγγλία δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκες δημόσια ή να αποδεικνύουν ότι έχουν εμβολιαστεί για να εισέλθουν σε κάποιους χώρους.
Ήδη η Ιρλανδία κατάργησε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, το Ισραήλ κινείται προς την κατεύθυνση κατάργησης των πιστοποιητικών, ενώ η Σουηδία και Τσεχία έχουν αποσύρει οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό…

Αλλά, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, προειδοποίησε ότι μπορεί να εμφανιστούν περισσότερες παραλλαγές του COVID-19 και ισχυρίστηκε ότι είναι επικίνδυνο να υποθέσουμε ότι η Omicron είναι το τέλος του παιχνιδιού.

«Υπάρχουν διαφορετικά σενάρια για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η πανδημία και πώς θα μπορούσε να τελειώσει η οξεία φάση της.
Αλλά είναι επικίνδυνο να υποθέσουμε ότι το Omicron θα είναι η τελευταία παραλλαγή ή ότι βρισκόμαστε στο τέλος του παιχνιδιού», ανέφερε ο επικεφαλής του ΠΟΥ σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
«Αντίθετα, σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εμφανιστούν περισσότερες παραλλαγές».
Ωστόσο ο ΠΟΥ δεν παρουσίασε πειστικά στοιχεία που να δικαιολογεί αυτή την ανησυχία….

πηγή

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Άγιοι Θεόδωροι

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τους Αγίους Θεοδώρους.
Διαστάσεις 18×24

Σταυρός με Αρχάγγελο Μιχαήλ -Χ

39,00 

Ασημένιος σταυρός 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην μπροστινή πλευρά και τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό στην πίσω πλευρά.

Διαστάσεις σταυρού: 2,2×3 εκ.

Άγιος Στέφανος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Στέφανο.
Διαστάσεις 18×24

Μενταγιόν Αγία Βαρβάρα 9295-Α

19,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, με την Αγία Βαρβάρα στην μπροστινή πλευρά και ευχή προς την Αγία στην πίσω πλευρά

Διαστάσεις σταυρού: 1,7×2,1 εκ.

Αγία Αικατερίνη

80,00 

Μεταξοτυπία με την Αγία Αικατερίνη σε ξύλινη κορνίζα με τζάμι, φτιαγμένη στην Σκήτη Αγίας Άννης στο Άγιον Όρος.

Διαστάσεις: 23×28 εκ.

Άγιος Γεράσιμος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Γεράσιμο.
Διαστάσεις 18×24

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΣΗΜΙ925 ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ Κ18 ΚΑΙ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΠΕΤΡΑ

70,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ925

65,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Πίσω στη λίστα