Επίκαιρα

Η Άνοιξη φέρνει στην τηλεόραση τη ζωή του Αγίου Παϊσίου

Ο Σεναριογράφος της πολυαναμενόμενης Τηλεοπτικής Σειράς «Άγιος Παΐσιος», Γιώργος Τσιάκκας, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, αναφερόμενος στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται σε Ελλάδα και Εξωτερικό για τη σειρά που θα παρακολουθήσουμε από την ερχόμενη Άνοιξη στην ελληνική και ξένη τηλεόραση και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Άνοιξη φέρνει στην τηλεόραση τη ζωή του Αγίου Παϊσίου – Τι είπε ο Σεναριογράφος και οι εικόνες απο τα γυρίσματα

Τα σενάριο εκτυλίσσεται ήδη απο τη στιγμή της γεννήσεως του Αγίου και φθάνει με το πέρασμα των επεισοδίων έως και την οσιακή κοίμησή του.

«Αυτό το τεράστιο πνευματικό μέγεθος να το προσεγγίσουμε, να το πλησιάσουμε. Δεν μπορεί κανείς να γράψει ή να αποτυπώσει την αγιότητα, είτε στο γράψιμο είτε στην τηλεόραση είτε στον κινηματογράφο, γιατί οι Άγιοι μας την ώρα που είναι μόνοι τους και την ώρα που συνομιλούν με τον Θεό κανείς δεν ξέρει, κανείς δε θα μάθει ποτέ τα μέτρα που έφθασαν, ο Άγιος Παϊσιος και όλοι οι Άγιοι μας» λέει με ταπείνωση ο Σεναριογράφος  Γιώργος Τσιάκκας.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα: