Επίκαιρα

Η Κύπρος παρέχει ακόμη το ρεύμα στα κατεχόμενα. Ζητούνται επειγόντως Έλληνες κυβερνήτες! Αδέρφια σταματήστε να πληρώνετε ρεύμα

Η παραπάνω εικόνα αποτελεί ένας ακόμη λόγος αγανάκτησης για τους Κυπρίους αδερφούς μας αλλά συνάμα και την καλύτερη αφορμή μιας ήσυχης και σιωπηρής διαμαρτυρίας που θα προκαλέσει πολύ θόρυβο!

Θυμίζουμε ότι η Κύπρος μας συνεχίζει μέχρι και σήμερα να παρέχει το ηλεκτρικό ρεύμα στα κατεχόμενα. Εφόσον οι προδοτικές κινήσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη συνεχίζονται σε πολλούς τομείς, ο καλύτερος τρόπος αντίδρασης τουλάχιστον για αυτή την εικόνα που αντικρίζουν κάθε βράδυ τα αδέρφια μας στην Κύπρο είναι να σταματήσουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος ΑΜΕΣΑ.

Ο καλύτερος τρόπος αντίδρασης σε μια περίοδο κρίσιμη που μαγειρεύονται αποφάσεις για την μεγαλόνησο. Σε μια περίοδο όπου ο απόηχος του Ερντογάν show στα Βαρώσια δεν έχει κοπάσει με μηνύματα σε πολλές πλευρές.

Οφείλουν τα αδέρφια στην Κύπρο να διαμαρτυρηθούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα!

επιμέλεια: https://romioitispolis.gr/