Επίκαιρα

Η κυβέρνηση θα αναλαμβάνει την «κηδεμονία» ανήλικου τέκνου, αν συλληφθεί ο γονιός!

Το παιδί θα τίθεται υπό την εποπτεία επιτρόπου που θα ορίζεται από εισαγγελέα ή άλλο αρμόδιο όργανο

Κάποια νοσηρή προσωπικότητα στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που τα νεύρα του λαού βρίσκονται σε οριακά επίπεδα εξαιτίας του πιο άχρηστου και αναποτελεσματικού εγκλεισμού στην οικονομία και την κοινωνία στην Ευρώπη, νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τη στρόφιγγα.

Είχαν, λοιπόν, την ιδέα όταν κάποιος συλλαμβάνεται και κρατείται για παραβατική συμπεριφορά, αυτεπάγγελτα η Αστυνομία να έχει την υποχρέωση να ερευνήσει αν έχει ανήλικα τέκνα, να τα αναζητήσει και να εισηγηθεί πιθανόν στον εισαγγελέα να τεθούν υπό την εποπτεία επιτρόπου. Αυτό το (πολιτικά…) συμπλεγματικό αστέρι, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε απερίφραστα χθες, αφήνοντας εμβρόντητους όσους την άκουσαν: «Έχουμε συνεννοηθεί αρχικά με την ΕΛ.ΑΣ., έτσι ώστε να υπάρχει πλέον η υποχρέωσή της και να μην είναι στην κρίση του κάθε αστυνομικού να υπάρχει η θεσμική και οριζόντια υποχρέωση για κάθε σύλληψη, για κάθε προφυλάκιση και μετά για κάθε εκτέλεση ποινής. Η Αστυνομία θα τραβά αυτόματα από τα μητρώα πολιτών τα στοιχεία και αν υπάρχει παιδί, θα ορίζεται αντίστοιχα από το αρμόδιο όργανο ποιος θα είναι ο επίτροπος, ποιος θα βοηθήσει το παιδί κατά τη διάρκεια της απουσίας του γονέα».

Κουκούλωσε σκάνδαλο

Για όσους, τυχόν, σπεύσουν να την πάρουν στα σοβαρά, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την υφυπουργό που έχει, μεταξύ άλλων, κατηγορηθεί ότι κουκούλωσε το σκάνδαλο των κατά προτεραιότητα εμβολιασμών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου δυστυχώς, κατά τα λεγόμενα, διέπρεψαν φίλοι και γνωστοί στελεχών.

 

πηγή