Επίκαιρα

Η Σουηδία ΚΑΤΑΡΓΕΙ τα τεστ PCR: To RNA από iούς μπορεί να ανιχνευθεί για μήνες μετά τη μόλυνση.

Δείτε το άρθρο της MISKA SIMPSON VIA STREETLOC στο Technocracy εδώ: https://tinyurl.com/4sew5337  [1]

Οι τεχνοκράτες υπεύθυνοι χάραξης ιατρικής πολιτικής χρησιμοποιούσαν τα απατηλά τεστ PCR από την αρχή του Μεγάλου Πανικού του 2020, αλλά οι επικριτές λογοκρίθηκαν, διαπομπεύτηκαν και αποσιωπήθηκαν. Η Σουηδία ανακαλύπτει ξαφνικά ότι το τεστ PCR δεν είναι ικανό να προσδιορίσει τη μόλυνση. ⁃ Εκδότης TN Editor

Τα παρακάτω μεταφράζονται από τη Σουηδική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΤΗΣ COVID-19

Ο Σουηδικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έχει αναπτύξει εθνικά κριτήρια για την αξιολόγηση της απουσίας μόλυνσης από COVID-19.

Η τεχνολογία PCR που χρησιμοποιείται στις εξετάσεις για την ανίχνευση ιών δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ ιών ικανών να μολύνουν κύτταρα και ιών που έχουν εξουδετερωθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα και, επομένως, οι εξετάσεις αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθοριστεί εάν κάποιος είναι μεταδοτικός ή όχι.

Το RNA από ιούς μπορεί συχνά να ανιχνευθεί για εβδομάδες (μερικές φορές μήνες) μετά την ασθένεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ακόμη μεταδοτικός. Υπάρχουν επίσης αρκετές επιστημονικές μελέτες που δείχνουν ότι η μολυσματικότητα της COVID-19 είναι μεγαλύτερη στην αρχή της περιόδου της νόσου.

  • Συνεπώς, τα συνιστώμενα κριτήρια για την αξιολόγηση της απαλλαγής από τη μόλυνση βασίζονται στη σταθερή κλινική βελτίωση με απαλλαγή από τον πυρετό για τουλάχιστον δύο ημέρες και ότι έχουν περάσει τουλάχιστον επτά ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων.

  • Για όσους είχαν πιο έντονα συμπτώματα, τουλάχιστον 14 ημέρες μετά την ασθένεια και για τους πολύ αρρώστους, ατομική αξιολόγηση από τον θεράποντα ιατρό.

Τα κριτήρια αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με εκπροσώπους των ενώσεων ειδικοτήτων της λοιμωξιολογίας, της κλινικής μικροβιολογίας, της υγιεινής και του ελέγχου των λοιμώξεων.

Αυτά συζητήθηκαν πιο πρόσφατα στην ομάδα σε συνάντηση στις 19 Απριλίου 2021 λόγω των νέων μεταλλάξεων του ιού.

Τότε έγινε η εκτίμηση ότι δεν απαιτείται επικαιροποίηση. Οι συστάσεις θα επικαιροποιούνται καθώς προστίθενται νέες γνώσεις σχετικά με τη μολυσματικότητα του COVID-19.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία εδώ…

Sweden Stops using PCR Tests – RNA from Viruses can be Detected for Months After Infection https://streetloc.com/news/view/7aj/sweden-stops-using-pcr-tests–rna-from-viruses-can-be-detected-for

Διαβάστε το άρθρο στο > Read the article on folkhalsomyndigheten.se >

Δικτυογραφία:

1.– Sweden Drops PCR Tests: RNA From Viruses Can Be Detected For Months After Infection

https://www.technocracy.news/sweden-drops-pcr-tests-rna-from-viruses-can-be-detected-for-months-after-infection/

πηγή