Επίκαιρα

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του Ισραήλ! «ΕΓΚΛΗΜΑ ο εμβολιασμός μαθητών στα σχολεία…»

Σύμφωνα με τους TIMES OF ISRAEL ρεπορτάζ των Καναλιών 12 και 13 και αλλού,  η υπουργός Παιδείας Yifat Shasha-Biton, η οποία έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις καθώς, χαρακτήρισε «έγκλημα» τα σχέδια εμβολιασμού των μαθητών στα σχολεία, δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι η επιλογή του lockdown «πρέπει να αφαιρεθεί» από την ημερήσια διάταξη.”

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙAΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Yifat Shasha-Biton,
ΕΝΩ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΕΙΠΕ… 

1) Η υπουργός Παιδείας του Ισραήλ άστραψε και βρόντηξε!
«Είδαμε τα διαγράμματα. Δεν έχει σημασία αν οι χώρες επέβαλαν lockdown ή όχι, τα διαγράμματα νοσηρότητας φαίνονται τα ίδια», δήλωσε η Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ, Yifat Shasha-Biton!
Η παραπάνω αποκαλυπτική δήλωση της, δείχνει ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο σχετικά με την ως τώρα αντιμετώπιση της “πανδημίας”, αφού διαπιστώνει ότι τα λοκντάουν δεν έχουν προσφέρει και τίποτα.
2) Ο υπουργός Πληροφοριών Elazar Stern συμφώνησε μαζί της, λέγοντας: «Πρέπει να εξαλείψουμε τη λέξη “lockdown” από το λεξικό μας. Προκαλούμε τους ανθρώπους να ζουν υπό απειλή».
3) Ο Hamad Amar, υπουργός Οικονομικών, υποστήριξε και αυτός ότι «το κλείδωμα δεν είναι λύση» και σημείωσε ότι η Αυστραλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον 8ο αποκλεισμό της, ωστόσο τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται!
4) Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Omer Barlev υποστήριξε ότι «Δεν νομίζω ότι πρέπει να τρομοκρατήσουμε το κοινό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα είναι τρομακτική…»
Συμπλήρωσε ότι «Η χειρότερη κατάσταση θα ήταν να μην αναφέρουμε τη ΛΕΞΗ «lockdown» και μετά σε τέσσερις εβδομάδες να φτάσουμε σε lockdown»!
Υπενθυμίζω ότι προ ημερών είχαμε και την ανάρτηση, όπου το Ισραήλ ομολόγησε ότι “η προστασία του εμβολίου εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια μας”!