Ιαπωνία: Eταιρεία παρουσίασε το πρώτο πλυντήριο για… ανθρώπους! – Δείτε βίντεο

Το πρώτο «ανθρώπινο πλυντήριο» παρουσιάστηκε από ιαπωνική εταιρεία στην παγκόσμια έκθεση της Οσάκα, τον Οκτώβριο, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού, η κατασκευάστρια εταιρεία το διαθέτει πλέον στην αγορά, στην προνομιακή τιμή των 60 εκατομμυρίων γιεν (332.000 ευρώ).
Japan Unveils Human Washing Machine, Now You Can Get Washed Like Laundry https://t.co/uEJggsukgJ pic.twitter.com/zMqKOFdnrl
— NDTV (@ndtv) November 29, 2025
Για αρχή, υπάρχουν αυτή τη στιγμή προς πώληση μόλις 50 συσκευές, που ονομάζονται «το πλυντήριο του μέλλοντος για ανθρώπους» – και ήδη ένα ξενοδοχείο στην Οσάκα αγόρασε την πρώτη για τους πελάτες του.
500,000$ human washing machine on sale in Japanpic.twitter.com/gcDzaiDyuL
— Massimo (@Rainmaker1973) November 30, 2025
Οι χρήστες ξαπλώνουν στο θάλαμο, κλείνουν το καπάκι και μέσα σε 15 λεπτά έχουν πλυθεί και έχουν στεγνώσει (χωρίς το στύψιμο) ενώ ακούνε χαλαρωτική μουσική.
Παράλληλα, η φουτουριστική συσκευή παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς και άλλα ζωτικά σημεία των χρηστών.














