Επίκαιρα

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑ-ΦΛΕΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ “CΟVΙD” ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Με πληροφορίες από τον ερευνητή και αρθρογράφο Ιωάννη Λαμπρόπουλο

Τί συμβαίνει με τον αγωνιστή παπα-Δημήτρη στα Χανιά που ασθένησε από την ίωση του κορωνοϊού και πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων αρχές Μαρτίου ελπίζοντας ο άνθρωπος πως θα γίνει καλά, αλλά σήμερα και μετά από ένα μήνα «θεραπείας» βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο του, διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής.

Ο ίδιος πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο είχε εκφράσει τους φόβους του για τις πρακτικές της θεραπείας και σήμερα ένα μήνα μετά στην μονάδα “covid” είναι λίγο πριν τον θάνατο.

Το εξαιρετικά περίεργο είναι ότι με την εισαγωγή του στο νοσοκομείο επικοινώνησε με τον γνωστό δικηγόρο κύριο Νίκο Αντωνιάδη λέγοντάς του….. «ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ»..

«Νίκος Αντωνιάδης : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ !! ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΜΩΣΗ , ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ … “Βοήθησέ με να βγω από δω μέσα”…

Οι «γιατροί» όμως του Νοσοκομείου Χανίων ενοχλήθηκαν με την έκταση που πήρε το θέμα από τον παπα-Δημήτρη και αφού φόβισαν κι αυτόν και την οικογένειά του, λέγοντάς τους “ότι μπορεί να πεθάνει και στον δρόμο” τον έπεισαν να μείνει μέσα στο Νοσοκομείο και να μην υπογράψει για να φύγει. Το αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα «θεραπείας» είναι να βρίσκεται ο παπα-Δημήτρης σε βαριά κατάσταση διασωληνωμένος από τις 24 Μαρτίου.

Ο κ. Αντωνιάδης έχει κατηγορήσει σε πολλές παρεμβάσεις του την πρακτικη του περιβόητου πρωτόκολου COVID και δεν έχει διστάσει να χαρακτηρίσει όσους την εφαρμόζουν ως «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ».

Να ευχηθούμε μέσα από την καρδία μας να γίνει το θαύμα και ο μεγάλος αγωνιστής παπα-Δημήτρης Κοκολινάκης, ο παπα-Φλέσσας της Κρήτης, να σταθεί όρθιος και υγιείς. Τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ και πάνω από όλα τον χρειάζεται η Πατρίδα.