Επίκαιρα

ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ! ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στην πλατεία Συντάγματος…

Η συγκέντρωση άρχισε το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ λίγο μετά τις 20:00 ξέσπασαν επεισόδια
Επεισόδια με χημικά και τη χρήση της Αύρας σημειώνονται στο Σύνταγμα όπου εξελισσόταν η μεγάλη  συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μετά το τέλος της διαδήλωσης, κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι ομιλίες, μια ομάδα “νεαρών” ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, λειτουργώντας ως εγκάθετοι,  επιτέθηκε με μπουκάλια κατά αστυνομικών, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Αναψαν φωτοβολίδες, ενώ εκτοξεύθηκαν και βόμβες μολότοφ με τους αστυνομικούς να παίρνουν την αφορμή και να  απαντούν κάνοντας χρήση κρότου λάμψης, χημικών και επιστρατεύοντας την Αύρα.

Επεισόδια στο Σύνταγμα

Ασταμάτητος ήταν ο πετροπόλεμος και η ατμόσφαιρα έκρυθμη, ενώ οι αστυνομικοί απαντούσαν.

Λίγο μετά τις 20:30 η Αύρα είχε φτάσει στους στύλους του Ολυμπίου Διός όπου έκανε ρίψεις στις αρχές της λεωφόρου Συγγρού, ενώ επικρατεί χάος γιατί δεν είχε κλείσει η κυκλοφορία στο κατέβασμα της Λεωφόρου Αμαλίας.

Στη λεωφόρο Συγγρού μεταφέρθηκε η ένταση καθώς περίπου στις 21:00 η αστυνομία έκανε και χρήση χημικών.

Το απόγευμα πλήθος διαδηλωτών είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος διαμαρτυρόμενο κατά τη χρήση μάσκας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού.

Κρατούσαν ελληνικές σημαίες, σταυρούς και φώναζαν «όχι στην υποχρεωτικότητα», «όλοι μαζί λέμε όχι στους εκβιασμούς τους».

πηγή