Νηστίσιμη σοκολατόπιτα

Υλικά συνταγής

– 145 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 25 γραμμάρια κακάο
– 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
– 1/2 κουταλιά του γλυκού σόδα
– 25 γραμμάρια ηλιέλαιο
– 45 γραμμάρια γάλα αμυγδάλου
– Δύο κουταλιές του γλυκού ξύδι
– 150 γραμμάρια ζάχαρη
– 60 γραμμάρια κουβερτούρα ψιλοκομμένη
– Vegan πραλίνα «Sisinni»

 Εκτέλεση συνταγής

– Δεν ανακατεύουμε πολύ ώρα μείγμα απ’π τη σοκολατόπιτά μας.
– Πριν τοποθετήσουμε, το μείγμα από τη σοκολατόπιτά μας, προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς Κελσίου.
– Βάζουμε, το μείγμα από τη σοκολατόπιτά μας, στο φούρνο μας.
– Ψήνουμε, το μείγμα, από τη σοκολατόπιτά μας στους 180 βαθμούς Κελσίου. Προσοχή! Το ψήσιμο για το μείγμα της σοκολατόπιτάς μας διαρκεί περίπου είκοσι πέντε λεπτά.
– Λιώνουμε, τη vegan πραλίνα της «Sisinni» στο φούρνο μικροκυμάτων μας.

πηγή