Επίκαιρα

O Παύλος Γλύξμπουργκ σκέφτεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, μετά τον θάνατο του πατέρα του

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ μαζί με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ-Μίλλερ μέχρι σήμερα ζούσαν στη Νέα Υόρκη, όπου και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος Γλύξμπουργκ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ-Μίλλερ και την οικογένεια τους. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επικαλέστηκε πληροφορίες από την οικογένεια του Παύλου.

«Ακούγεται για πρώτη φορά, είναι αποκλειστική πληροφορία που έχω από την οικογένεια. Τη μεταδίδω πρώτη φορά. Είναι μία απόφαση που πήρε ο Παύλος τις τελευταίες ώρες. Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τη βρετανικής καταγωγής κληρονόμο Marie-Chantal Miller, την 1η Ιουλίου 1995. Το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

πηγή

 

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!