Επίκαιρα

Ο straight σε καραντίνα και ο gay σε παρέλαση

Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα του Άγιου Τριαδικού Θεού και οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το ήθος και την ελευθερία που προσπαθούν κάποιοι να μας στερήσουν.

Διαβάσαμε με μεγάλη μας λύπη ότι πραγματοποιήθηκε το Athens pride 2020 με εκδηλώσεις στην πόλη αλλά με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω covid. Με πλούσιο διαδικτυακό υλικό και δρώμενα αλλά όχι με μαζικές εκδηλώσεις μέσα στην πόλη… Μαζεμένα πράγματα δηλαδή, αλλά όχι ανύπαρκτα.

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ακόμη ίχνος ισονομίας σε αυτήν την χώρα. Απαγορεύονται οι λιτανείες στις εκκλησιές μας, αλλά επιτρέπονται οι δαιμονικές λιτανείες με περιεχόμενο αντιχριστιανικής διαστροφής. Απαγορεύονται τα πανηγύρια, οι πορείες, οι συναθροίσεις, οι κοινωνικές επαφές και επιτρέπονται οι εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων. Επιτρέπονται οι μουσουλμανικές γιορτές και συναθροίσεις, καθώς και οι παρελάσεις “υπερηφάνειας” και απαγορεύονται οι περιφορές των Ιερών Εικόνων. Κατήργησαν το Πάσχα, όμως τα ανήθικα “πολιτιστικά” δρώμενα των drag queen παραμένουν αλώβητα από τα κυβερνητικά μέτρα. Έχουν παροπλίσει την Παναγία και την γιορτή Της τον Δεκαπενταύγουστο και επιτρέπουν στο παρδαλό δαιμόνιο να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Τελικά αυτός ο ιός είναι ο πιο ρατσιστής απ’ όλους μας. Τα μέτρα για την πανδημία και ο covid χτυπούν ανελέητα τους straight και την παραδοσιακή υγιή ελληνική οικογένεια, αλλά όχι το καταδικασμένο από την χριστιανική διδασκαλία πάθος της ομοφυλοφιλίας και όσους έχουν αιχμαλωτιστεί από αυτό ή το υπερασπίζονται σθεναρά διαφημίζοντάς το. Πώς γίνεται η ελληνική κυβέρνηση να υπερασπίζεται με πάθος τον αγώνα για την δήθεν ελευθερία των gay, κάνοντας παντιέρα τον όρο δημοκρατία και ισονομία, και την ίδια στιγμή να φιμώνει και να καταδιώκει ανελέητα την κοινή λογική και τον υγιή σκεπτόμενο νου ενός straight ανθρώπου; Καταδιώκουν με μανία την νεολαία στις πλατείες και επιτρέπουν τις εκδηλώσεις στην πόλη μιας άλλης νεολαίας, η οποία διαστρέφει την θεόσδοτη φυσιολογική εξέλιξη της ανθρώπινης ύπαρξης.

Αν νομίζουν λοιπόν, ότι μαζί με το φίμωτρο που μας επιβάλλουν να φορέσουμε, θα καταφέρουν να φιμώσουν την ψυχή και το μυαλό ενός φυσιολογικού σκεπτόμενου ανθρώπου, τότε να τους πληροφορήσουμε ότι πλανώνται πλάνη οικτρά! Απ’ ότι δείχνουν οι αντιδράσεις του ελληνικού πληθυσμού, οι συνειδήσεις άρχισαν να ξυπνούν και επιτέλους να καταλαβαίνουν οι πολίτες, ότι κάτι άλλο μαγειρεύεται εδώ, το οποίο με τον καιρό αρχίζει και δείχνει τις πραγματικές του διαστάσεις και το πώς το διαχειρίζονται οι κυβερνήσεις και οι σπουδαίοι αλλά όχι έντιμοι νόες αυτού του κόσμου. Ό,τι υπάρχει από τον νέο αυτό ιό, δείχνει να αντιμετωπίζεται από ηγέτες και μερίδα επιστημόνων με καταστροφικό τρόπο για την κοινωνία.

Τελικά, η κοπτοραπτική που εφαρμόζουν οι κυβερνώντες και μέρος της επιστημονικής κοινότητας στην Ελλάδα, δείχνει να είναι μία τέχνη την οποία γνωρίζουν καλά. Εφαρμόζουν κατά το δοκούν τα κυβερνητικά μέτρα και τις ιατρικές προτροπές και έχουν ράβε – ξήλωνε την διαχείριση των υγειονομικών μέτρων και την ΚΥΑ για τον νέο ιό. Ας μην εφησυχάζουν όμως οι υπερασπιστές του ψεύδους και της παραπληροφόρησης, γιατί τελικά πέφτουν οι ίδιοι μέσα στην λακούβα που προσπαθούν να μας ρίξουν. Δημοκρατία αλά καρτ ούτε υπάρχει αλλά ούτε και θα την δεχτούμε. Ο straight καραντίνα και ο gay σε παρέλαση. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα του Άγιου Τριαδικού Θεού και οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το ήθος και την ελευθερία που προσπαθούν κάποιοι να μας στερήσουν. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας… έχουν γνώση οι φύλακες. Δυστυχώς για κάποιους αρχίσαμε να ξυπνάμε!

πηγή https://katanixi.gr/