Επίκαιρα

Οι Τούρκοι ψάχνονται για επεισόδιο στον Έβρο: Προετοίμαζαν εισβολή 120 αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος!

Η τουρκική Στρατοχωροφυλακή προσπάθησε να ανοίξει εκ νέου μέτωπο στον Έβρο δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο αυτό και σε αγαστή συνεργασία με τους Τούρκους «διακοσμητές» ετοίμαζαν εισβολή 120 αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος!

Πιο αναλυτικά, την παράνομη διακίνηση 120 μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα, μέσω του ποταμού Έβρου, απέτρεψαν Έλληνες αστυνομικοί με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών, σε παρέβρια περιοχή.

Οι δύο διακινητές σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πιθανόν μέλη δικτύου δουλεμπόρων, συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο Κισσάριο Έβρου, όταν διαπιστώθηκε να μεταφέρουν τέσσερις μετανάστες διασχίζοντας με πλαστικά βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, οι συλληφθέντες επρόκειτο να μεταφέρουν με την ίδια βάρκα 120 μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγραφα, που περίμεναν επί τουρκικού εδάφους για το δικό τους δρομολόγιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

πηγή