Ουκρανική κρίση: Σε ”αναμμένα κάρβουνα” οι Σέρβοι- Εφοδιάζονται με τρόφιμα και πετρέλαιο!

Λόγω της τεταμένης κατάστασης στην Ουκρανία, οι πολίτες της Ουκρανίας, έχουν ΄”ξεχυθεί” στους δρόμους και αγοράζουν τρόφιμα, προιόντα πρώτης ανάγκης και πετρέλαιο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Οι δηλώσεις του προέδρου έγιναν στο τηλεοπτικό κανάλι «TV Prva».

«Υπάρχουν στρατηγικά και οικονομικά θέματα, όταν βλέπεις ότι όλος ο κόσμος περιμένει υστερικά να συμβεί κάτι μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, τότε δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Φυσικά, το κεφάλι σου εκρήγνυται γιατί πρέπει να επιλύσεις το ζήτημα των αγορών των προϊόντων πετρελαίου σε μεγάλους όγκους, είναι απαραίτητο να βρεθούν χρήματα για όσα δεν προβλέπει ο προϋπολογισμός», είπε.

Ο Βούτσιτς διευκρίνισε επίσης ότι η χώρα παρήγγειλε επειγόντως 10 εκατομμύρια κιλά αλάτι, 1 εκατομμύριο κιλό φασόλια και την ίδια ποσότητα σε αρακά. Επιπλέον, προβλέπεται η αγορά 30 εκατομμυρίων κιλών αλεύρι.

Θυμηθείτε, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι στα τέλη του 2021 – αρχές του 2022, ο παγκόσμιος χώρος πληροφόρησης αντιμετώπισε μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης άνευ προηγουμένου κλίμακας και πολυπλοκότητας , σκοπός της οποίας είναι να πείσει την παγκόσμια κοινότητα ότι η Ρωσική Ομοσπονδία προετοιμάζει εισβολή στην Ουκρανία.

πηγή