Προφητικά

π. Νικολάι Ραγκόζιν: «Θα έρθει καιρός που δεν θα είναι επιτρεπτό να μπούμε στην εκκλησία…»

π. Νικολάι Ραγκόζιν –  Η διάσπαση του κλήρου!

Ο π. Νικολάι είπε ότι θα έρθει μια καταστροφή και ο κλήρος θα διασπασθεί (διχασθεί). Αυτό θα είναι μια καταστροφή για τους ανθρώπους. Αυτό είπε.

-Αυτή η διάσπαση θα συμβεί σε σχέση με αυτό το πρόβλημα;

-Δεν είπε. Είπε μόνο για διάσπαση. Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι θα συμβεί για το λόγο αυτό. Πριν τις ταυτότητες δεν υπήρχε κάποιος διχασμός ενώ τώρα υπάρχει (εάν είναι αυτό μόνο). Ο π. Νικολάι είπε ότι αυτό θα έχει τεράστια αρνητική επίδραση στον κόσμο, διότι δεν θα ξέρουν ποιον να πιστεύσουν. Ποιος είναι σωστός; Ποιον να ακολουθήσεις;

Για τους ανθρώπους θα είναι καταστροφή γιατί ο κλήρος θα διασπαστεί. Αυτές είναι οι λέξεις του πατρός. Ένας διχασμός (σχίσμα;) θα συμβεί. Και καθώς ο π. Νικολάι είπε, ότι ένα βασίλειο δεν μπορεί να υπάρξει αν διασπαστεί, το ίδιο επίσης αληθεύει για την Ορθοδοξία (στην γήινη οργάνωσή της).

Πιθανόν λόγω του διχασμού τώρα κατά των ταυτοτήτων, πιθανόν αργότερα, η τροποποίηση της πίστης θα ξεκινήσει. Διότι όποιος λάβει αυτή την ταυτότητα θα αποδεχθεί επίσης την τροποποίηση της πίστης. Είπε ότι οι ακολουθίες θα τροποποιηθούν. Και ότι θα σας διώκουν.

Αλλά είπε ένα πλήθος νέων ανθρώπων θα γίνουν ιερείς. Για τον κλήρο είπε ότι (οι πολλοί) θα υπηρετούν για την γυναίκα τους και τα παιδιά τους. Είπε ότι (τελικά) θα δεχτούν τον Αντίχριστο.

-Ο κλήρος; Είπε ότι οι ιερείς θα δίνουν ευλογίες να αποδεχτείτε τις (νέες) ταυτότητες και όλα τα σχετικά έγγραφα, αλλά εσείς πρέπει να μην τα δεχτείτε. Δεν είναι επιτρεπτό σε σας (τους Χριστιανούς) να αποδεχτείτε το σημάδι (σφραγίδα του Θηρίου) ούτε τις (νέες) ταυτότητες.

Αν η πλειοψηφία των κληρικών πέσει και ο κόσμος ακολουθήσει τον κλήρο, αυτό σημαίνει ότι η πλειονότης των ανθρώπων θα πέσει επίσης, και πολύ λίγοι θα σώσουν τις ψυχές τους!

Ο π. Νικολάι είπε ότι στο παρόν ο εχθρός πολεμάει ως εξής: Θα σας εξηγήσω με δικά μου λόγια. Για παράδειγμα υπάρχει ένας τίμιος άνθρωπος και δέχεται επίθεση από τον εχθρό ώστε να επιλέξει τον λάθος δρόμο. Και οι πιστοί (που τον εκτιμούν) θα τον ακολουθήσουν.

Τώρα όλες οι προσπάθειες του διαβόλου είναι να διαφθείρει τους κληρικούς, ώστε να διαλέξουν τον «λάθος δρόμο». Αν ο κλήρος διαλέξει τον λάθος δρόμο, το ίδιο θα κάνουν οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει ανάγκη για τους δαίμονες να πολεμήσουν τους λαϊκούς, διότι αυτοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του κλήρου.

Είπε ο π. Νικολάι ότι θα έρθει ο καιρός που όλοι οι κληρικοί θα ξεστρατήσουν μακριά από τον Θεό;

-Το έλεγε.

-Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Ο πατήρ έλεγε ότι θα έρθει ένας τέτοιος καιρός, που τότε όλοι θα είναι προδότες (της πίστης).

-Εννοείς τον κλήρο;

-Ναι. Θυμάμαι ότι έδινε το εξής παράδειγμα. Όταν ο Κύριός μας ζούσε στη Γη, μεταξύ των μαθητών του υπήρχε ένας προδότης, ο Ιούδας. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν πιστοί. Πριν την 2α Παρουσία του Κυρίου τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα υπάρχουν λίγοι κληρικοί πιστοί στον Χριστό. Έλεγε ότι τα πράγματα θα αντιστραφούν. Ότι θα υπάρχουν λίγοι Ποιμένες.

Έλεγε ότι όσο ο αρχιμανδρίτης Ιωάννης είναι στη ζωή ρωτάτε τον για οτιδήποτε. Όταν πλέον δεν θα ζει, μην ρωτάτε κανένα (για πνευματική καθοδήγηση), διαβάζετε το (3o;) βιβλίο του Έσδρα (ή την Αποκάλυψη). Γιατί όλα είναι γραμμένα εκεί.

Όταν πηγαίνετε στην εκκλησία, πηγαίνετε για τον Θεό, όχι για τους ιερείς. Παρόλο που οι ιερείς θα είναι τέτοιοι (όπως ειπώθηκε) εσείς πρέπει να πηγαίνετε στην εκκλησία (και να συμμετέχετε στα Μυστήρια). Γιατί οι κληρικοί θα δώσουν λόγο στον Θεό για όσα έπραξαν.

-Μήπως ο π. είπε ότι θα υπάρξει καιρός που δεν θα είναι επιτρεπτό να πάμε στην εκκλησία;

-Το έλεγε.

-Πότε θα γίνει αυτό; Έλεγε ότι θα έρθει καιρός που δεν θα είναι επιτρεπτό (εκ Θεού) να μπούμε στην εκκλησία. Γιατί στο πρόσφορο για τη θεία κοινωνία θα μπει ένα άστρο και το άστρο θα αντικαταστήσει τον σταυρό!

-Δηλ. θα αλλάξουν τη σφραγίδα στο πρόσφορο της θείας κοινωνίας;

–Ναι.

-Μήπως θυμάσαι τι έλεγε ο πατήρ για το πεντάκτινο αστέρι; Για το 5κτινο άστρο ο π. Νικολάι είπε ότι τώρα το απορρίπτομε γιατί αντιπροσωπεύει το άστρο του (αντίχριστου) Λένιν.

Ο εχθρός (διάβολος) θα ενεργήσει έτσι που πριν το τέλος (του κόσμου) θα το κάνει εξάκτινο. Και ο κόσμος θα συμφωνήσει και θα δεχτεί το εξάκτινο άστρο. Θα λένε ότι είναι πολύ καλό που το 5κτινο άστρο αντικαταστάθηκε από το 6κτινο και θα το δεχτούν. Αυτό το άστρο θα είναι όμοιο με το άστρο του Αντιχρίστου.

πηγή: https://simeiakairwn.wordpress.com/

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Ασημένιος σταυρός 9253-X

25,00 

Ασημένιος σταυρός 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Εσταυρωμένο στην μπροστινή πλευρά και την ευχή “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με” στην

Άγιος Εφραίμ Κατουνακιώτης

30,00 

Ξυλόγλυπτη εικόνα (σκαλιστή), Βυζαντινής – Ορθόδοξης νοοτροπίας, με τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη

Διαστάσεις 20×30 εκ.

Αγία Άννα

25,00 

Ξυλόγλυπτη εικόνα (σκαλιστή), Βυζαντινής – Ορθόδοξης νοοτροπίας, με την Αγία Άννα

Διαστάσεις 14×33 εκ.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΕ COPPER TYRKOYAZ ΠΕΤΡΑ ΑΣΗΜΙ 925

70,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΚΑΛΙΣΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925

85,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ Κ18 ΚΑΙ SWAROVSKI ΑΣΗΜΙ 925

55,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Παλαιολόγεια Συλλογή. Γνήσιο Βυζαντινό Θυμίαμα Αγίου Όρους σε συσκευασία 500 gr

30,00 

Παρασκευάζεται χειροποίητα από κελιώτες μοναχούς των Καρυών του Αγίου Όρους,
Έχει πολύ δυνατό και βαθύ άρωμα με επιπρόσθετη ποσότητα αιθέριου ελαίου, ώστε να ευωδιάζει για περισσότερη ώρα από ό,τι τα άλλα θυμιάματα που κυκλοφορούν. Κατά την καύση στο καρβουνάκι μένει στερεό και δεν υγροποιείται. Αυτό οφείλεται στον ειδικό τρόπο με τον οποίο οι πατέρες το παρασκευάζουν και στο άριστο λιβάνι που χρησιμοποιούν.
Στα σχόλια, στο καλάθι, προσθέστε το άρωμα που θα επιλέξετε από την λίστα που θα δείτε παρακάτω.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ Κ18 ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΣΗΜΙ 925

120,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991