Προφητικά

π. Σάββας Αχιλλέως – Βιολογικός πόλεμος !

Εδώ εισερχόμεθα ολίγον κατ’ ολίγον εις το πλέον συγκλονιστικόν σημείον της επιστήμης. Η κάθε μία ανακάλυψις εις τον τομέαν αυτόν αποβλέπει εις την χρησιμοποίησιν ενός βιολογικού πολέμου. Τώρα ερχόμεθα σε ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Αναφέρεται βιολογικός πόλεμος. Δηλαδή, τί σημαίνει τούτο;

Η κάθε μία υπερδύναμις, είτε η Αμερική είτε η Ρωσσία, κατασκευάζουν αρρώστιες, ασθένειες. Αυτό σημαίνει μικροβιολογικός πόλεμος. Βιολογικός πόλεμος. Τί σημαίνει; Τούτο είναι η χρησιμοποίηση της επιστήμης εις την παραγωγή ασθενειών αγνώστων εις την ανθρωπότητα.

 

Μεγάλες δε προσωπικότητες με διεθνές κύρος εις την επιστήμην πιστεύουν ότι ο ιός του τρομακτικού AIDS είναι εργαστηριακό παρασκεύασμα και ουχί επιστημονική φαντασία. Δηλαδή έχουν κάνει οι ίδιοι οι επιστήμονες αυτό το μικρόβιο και το αμόλησαν εις τον κόσμο.

Ποιός θα πιστέψει τώρα τούτο το πράγμα; Κι όμως το γράφουν έγκυρα περιοδικά και είναι ομολογία επιστημόνων αδελφοί μου. Δεν είναι δικό μου να πείτε ότι μας το λέγει ο π. Σάββας αυτήν την στιγμή, άρα είναι αερολογίες. Αυτά τα ομολογούν επιστήμονες κύρους. Και σου λέγει ότι τούτο το πράγμα ξέφυγε από τον έλεγχό τους την στιγμή που το παρασκεύαζαν και εισήλθεν εις τον κόσμον. Δηλαδή το μικρόβιο του AIDS κατεσκευάσθη και εξεχύθη εις τον κόσμον από εργαστήρια μικροβιολογικού πολέμου που εργάζονται εις τα μυστικά κέντρα των μεγάλων δυνάμεων.

Η δημιουργία και παραγωγή τοιούτων μικροβίων και η χρήσις τούτων εις έναν βιολογικό πόλεμο κατά της ανθρωπότητος έχει και τας ανακοινώσεις επιβεβαιώσεως. Αναφέρομεν επί παραδείγματι, αν και μας είναι όχι και τόσο χρήσιμο το όνομα, την βαρύνουσαν γνώμην του διεθνούς κύρους ιατρού Άντριου Πάσετ (;), μέλος του ιατρικού συλλόγου Κολούμπια της Νέας Υόρκης που λέγει τα εξής:

Καθόμαστε στα όρια της γενετικής μηχανής. (Εννοεί εδώ τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου.) Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Αλλά όπως και κάθε άλλη τεχνολογία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη.

Βλέπετε αυτό το ομολογεί επιστήμων ο οποίος γνωρίζει τα πράγματα. Ένας άλλος διεθνούς κύρους επιστήμονας αναφέρει και πάλι με τη σειρά του:

Φαίνεται πως τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι σε θέση να επηρεάσουν τους ζωντανούς οργανισμούς, κάθε τί δηλαδή που ζει και κινείται, με τρόπο που κανείς δεν είχε ποτέ πιστέψει.

Δηλαδή αφάνταστα εις την μνήμη του ανθρώπου. Και καταλήγομεν εις την πλέον συγκλονιστική διαπίστωση που ευρίσκει σύμφωνη κάθε μία ανακοίνωση που εκάναμε στο παρελθόν εις τα κηρύγματά μας.

Ανεφέρθημεν ότι ο Αντίχριστος θα είναι εις θέση να εξαπολύει δια των οργάνων του που δεν είναι κανείς άλλος αλλά μεγάλης ολκής μάγοιπλήθος αγνώστων ασθενειών εις την ανθρωπότητα. Θα σας φέρω επί παραδείγματι ένα σημείο το οποίο το έχουμε δοκιμάσει οι περισσότεροι.

Ξέρετε ότι αυτές τις μέρες ενεργεί ένα μικρόβιο της γρίπης. Η γρίπη η φετινή είναι όχι όπως οι συνηθισμένες. Συνοδεύεται με πόνους. Συνοδεύεται με αϋπνίες. Συνοδεύεται με ανορεξίες. Συνοδεύεται με πολλά πράγματα τα οποία δεν υπήρχαν προηγουμένως. Δεν είναι συνηθισμένη η γρίπη η φετινή διότι αυτό το ομολογούν γιατροί, και λέγουν ότι δεν είναι συνήθης γρίπη όπως η γρίπη κάθε άλλου χρόνου. Και δεν γνωρίζομεν εις το μέλλον τί άλλο μπορεί ο Αντίχριστος να δώσει, αλλά όπως αναφέρει η Αποκάλυψις, οι άνθρωποι θα μασούν ταις γλώσσαις, λέγει, και τα δόντια, και θα ζητούν πότε να φύγει από πάνω τους η ψυχή δια να τελειώσουν και δεν θα υπάρχει θάνατος.

Αυτά είναι τρομακτικά πράγματα αδελφοί μου και όλα έργα του Αντιχρίστου. Ας ακούσουμε τι ομολογούν σήμερον οι περισσότεροι επιστήμονες του κόσμου. Πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι ο επηρεασμός των ζωντανών οργανισμών από τέτοια πεδία, βιολογικά πεδία δηλαδή, βρίσκεται στον χώρο της μαγείας και όχι της επιστήμης. Ομολογία επιστημόνων αυτή. Αλλά μια εξαιρετικά προηγμένη επιστήμη πολύ λίγο απέχει από την μαγεία.

 

πηγή