Επίκαιρα

Παρωδία: Σχεδιάζουν lockdowns για τους ανεμβολίαστους, απέτυχε η Ελλάδα στην πανδημία και το φιάσκο της 3ης αναμνηστικής δόσης

Το φαινόμενο της αύξησης των κρουσμάτων το είδαμε και στο Ισραήλ πριν εβδομάδες έφθασαν τα 11.200 ημερησίως για να υποχωρήσουν σήμερα στα 194 κρούσματα ενώ οι βαριά ασθενείς μειώθηκαν από 730 σε 178.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με επιδημιολογικούς όρους η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.
Όχι γιατί αυξάνονται τα κρούσματα.
Το φαινόμενο της αύξησης των κρουσμάτων το είδαμε και στο Ισραήλ πριν εβδομάδες έφθασαν τα 11.200 ημερησίως για να υποχωρήσουν σήμερα στα 194 κρούσματα ενώ οι βαριά ασθενείς μειώθηκαν από 730 σε 178.
Κορύφωσε το 4ο κύμα του covid 19 στο Ισραήλ και τώρα βρίσκεται στην φάση της εξασθένισης με μεγάλη βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών…
Οι αιτίες για την μεγάλη βελτίωση μετά την μεγάλη επιδείνωση στο Ισραήλ ήταν τρεις παράγοντες

1)Το μεγαλύτερο ποσοστό κρουσμάτων ήταν παιδιά τα οποία δεν κινδυνεύουν από τον covid 19.
Το ποσοστό θνητότητας των μικρών παιδιών είναι εντυπωσιακά χαμηλό σε τέτοιο βαθμό… που μπορεί να λεχθεί με μεγάλη βεβαιότητα ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοιό.

2)Το Ισραήλ υιοθέτησε το τρίτο εμβόλιο καθώς οι δύο πρώτες δόσεις απέτυχαν να επιτύχουν τον στόχο τους…
Τα εμβόλια εξασθενούν και απαιτείται και 3η δόση.

3)Στο Ισραήλ υπάρχουν περίπου 1 εκατ ανεμβολίαστοι οι οποίοι είτε έχουν αποκτήσει ανοσία επειδή κόλλησαν, είτε γιατί διαθέτουν ισχυρό ανοσοποιητικό.
Τα στοιχεία από το Ισραήλ αποδεικνύουν ότι η μεγάλη μείωση των βαριά νοσούντων από covid 19 είναι αναλογική μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Αυτό σίγουρα είναι εντυπωσιακό.

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα, είτε μας αρέσει, είτε όχι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μαντάρα, κυρίως γιατί άφησε την υπόθεση διαχείρισης της πανδημίας σε μια ομάδα απαράδεκτων τηλεπιστημόνων που φοβίζουν και τρομοκρατούν χωρίς να προσφέρουν επιστημονικές υπηρεσίες.
Και ενώ η Ελλάδα τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ως προς την πανδημία… εξετάζουν άρρωστοι άνθρωποι… να επιβάλλουν lockdowns σε ανεμβολίαστους.
Προφανώς το μέτρο αυτό είναι γελοίο, καθώς αποδείχθηκε ότι τα lockdowns είναι παντελώς αποτυχημένες λύσεις, επιδεινώνουν την εικόνα της πανδημίας και δεν προσφέρουν καμία θετική υπηρεσία.
Η Ελλάδα εμφανίζει συνολικά 16.250 νεκρούς από covid 19 και σε διάστημα 28 ημερών 1.138 νεκρούς, όταν η Γαλλία με πολλαπλάσιο πληθυσμό έχει 845 νεκρούς και η Ισπανία 726 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών.
Η Σουηδία, χωρίς lockdowns, χωρίς μάσκες έχει συνολικά 15.057 νεκρούς από covid 19 και στις 28 ημέρες μόλις 152 νεκρούς.

Ο δε… διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι τουλάχιστον τραγικός και απαράδεκτος.
Στην αρχή η κυβέρνηση αυτή – υποκριτικά όπως αποδεικνύεται – αποκάλεσε τους ιατρούς και τους νοσηλευτές ως ήρωες.
Έδωσαν επί 18 μήνες την ζωή τους ώστε να στηρίξουν το άθλιο σύστημα δημόσιας υγείας της Ελλάδος με μεγάλη αυταπάρνηση… και συνεχίζουν.
Όμως ήρθε η κυβέρνηση και τους είπε… εάν δεν εμβολιαστείτε εσείς οι ήρωες… δεν θα πληρώνεστε και άλλα τέτοια γελοία επιχειρήματα.
Ντροπή… πραγματικά ντροπή γιατί ιατροί και νοσηλευτές έδωσαν και δίνουν καθημερινά την μάχη για την δική μας υγεία.
Βρήκαν πρόσχημα τα εμβόλια, πριν τα εμβόλια ήταν ήρωες αλλά όταν ήρθαν τα εμβόλια είναι ψεκασμένοι.
Ντροπή σας, πραγματικά ντροπή σας.
Το επιτελικό κράτος απέτυχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Βόρεια Εύβοια, στην Μάνη και στην Βόρεια Αττική.
Μάχη έδωσαν οι πυροσβέστες, απέναντι σε ένα ανύπαρκτο επιτελικό κράτος που δεν αποτελείται από αρίστους αλλά αχρήστους.
Οι πυροσβέστες διαδήλωσαν ζητώντας περισσότερο προσωπικό και μέσα κατάσβεσης και η απάντηση, δακρυγόνα και άλλες εικόνες ντροπής.
Ντροπή σας, πραγματικά ντροπή σας.
Φθάνουμε στους εμβολιασμένους στους οποίους είπαν ψέματα, είναι συνειδητοί ψεύτες καθώς οι τηλεπιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι δήλωναν εμβολιαστείτε για να αποκτήσετε την ελευθερία σας.
Όμως μετά από τις αποδείξεις ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων καταρρέει… οι φαρμακευτικές εταιρίες λάνσαραν ξεδιάντροπα την 3η δόση και αύριο την 4η δόση… και ξαφνικά εμφάνισαν και το φάρμακο κατά του covid 19.
Το πιστοποιηιτκό εμβολίου μετά από 6 μήνες δεν θα ισχύει εάν κάποιος δεν εμβολιαστεί και για 3η φορά…..
Επίσης συμβαίνει και κάτι αδιανόητο.
Στην προσπάθεια τους να αυξήσουν τον εμβολιασμό… ισοπεδώνουν και τον χρόνο μεταξύ της δεύτερης και τρίτης δόσης, ενώ αρχικά έκαναν λόγο για χρονικό διάστημα 6 μηνών… αυτό συντμήθηκε σε 2 μήνες…
Στην φωτό που ακολουθεί βλέπετε μήνυμα που ήρθε σε αναγνώστη ο οποίος ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και στις 4 Νοεμβρίου 2021 του ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έχει προτεραιοποιηθεί για την αναμνηστική δόση.
Πραγματικά προκαλεί εντύπωση, μπορεί να κάνεις αναμνηστική δόση δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση του πλήρη εμβολιασμού;
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και αποδεικνύει ότι στην προσπάθεια τους να εμβολιάσουν όσο το δυνατό περισσότερους… καταργούν και τα επιστημονικά κριτήρια.
EmbollogoooBN.png

Οι φαρμακευτικές εταιρίες κοροϊδεύουν τους πολίτες του κόσμου ξεδιάντροπα και οι κυβερνήσεις σαν μαριονέτες ακολουθούν.
Πραγματικά πρωτοφανή και ντροπιαστικά πράγματα.
Η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Και αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, όσο και να προσπαθείτε να τα ωραιοποιήσετε δεν ωραιοποιούνται.
Η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε αυτή την πανδημία είναι τραγικά λίγη…
Οι νεκροί θα φθάσουν τους 20.000 σε λίγους μήνες λόγω covid 19.
Τα κρούσματα έχουν εκτοξευθεί και οι επιδημιολογικοί δείκτες ανά 28 ημέρες είναι στην Ελλάδα οι χειρότεροι στην Ευρώπη.
Άρα κάτι λάθος κάνουμε και πρέπει αυτή η λάθος πορεία να αλλάξει γρήγορα πριν είναι αργά…

Υποσημείωση

Οι φαρμακευτικές εταιρίες διατυμπανίζουν την εκτόξευση κύκλου εργασιών, εσόδων και τελικών μετά φόρων κερδών από τα εμβόλια… και οι πολίτες του κόσμου συνειδητοποιούν πως μια ομάδα ξεδιάντροπων απατεώνων τους ξεγέλασε.

πηγή