Επίκαιρα

Στους Αγίους Τόπους τα πάντα σε οδηγούν, σου μιλούν…! Είναι παντού ο Χριστός!

π.Ιγνάτιος

Eρώτηση προσκυνήτριας σε αγιοταφίτη:

-Πάτερ,είμαστε σίγουροι ότι εδώ στην Αγία Γη είναι όλα τα άγια μέρη αυθεντικά;Μήπως όλα αυτά τα δημιούργησαν κάποιοι για να βγάζουν χρήματα;Πως είμαστε σίγουροι ότι ο Πανάγιος Τάφος

είναι πράγματι του Χριστού;Σας μπήκε εσάς κάποια στιγμή η αμφιβολία;

-Παιδί μου,

Κι εγώ ήλθα προσκυνητής πριν από χρόνια,και μάλιστα μόνον για μιά βδομάδα και να φύγω,αλλά κόλλησα! Χωρίς να μου πει κανείς,να μου δείξει και εξηγήσει πολλά,ένιωθα να μιλάνε οι πέτρες!

Πρωτοπήγα στο Ναό της Αναστάσεως και χωρίς να ξέρω που πέφτει καν ο Πανάγιος Τάφος,με οδηγούσε η ευωδία και ένα χέρι αόρατο! Στο Γολγοθά πνίγηκα από το άρωμα και τη χάρη!

Στο Σαραντάριο Ορος νόμισα ότι ψεκάζουν με γαρύφαλλα και κανέλλες το βράχο όπου προσευχόταν ο Κύριος!

Στον Αββά άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη νόμιζα ότι θα δω την οσία Μαρία την Αιγυπτία χωρίς καν να ξέρω ότι πέρασε από κει!

Στον δε Αγιο Σάββα τον Ηγιασμένο ενώ χτυπήσαμε την θύρα της μονής να μας ανοίξει ο πορτάρης μοναχός,μόλις άνοιξε,…ζαλίστηκα από τα θυμιάματα χωρίς κανείς να έχει θυμιατίσει εκείνη την ώρα,και μάλιστα έξω στη πόρτα του μοναστηριού!

Στους Αγίους Τόπους χωρίς να σου δείξει ή ξεναγήσει κανείς νιώθεις να σε οδηγούν οι βράχοι,τα σκαλοπάτια,η σκόνη και μόνον!

Τα πάντα σε οδηγούν,σου μιλούν…!

Είναι παντού ο Χριστός!

Είναι πανταχού παρών!

Διώξε την ολιγοπιστία και την αμφιβολία!

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Αρχάγγελος Μιχαήλ

95,00 

Ασημένιος σταυρός 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην μπροστινή πλευρά και τον Εσταυρωμένο στην πίσω πλευρά

Διαστάσεις σταυρού: 2,4×3,2 εκ.

ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΣΗΜΙ 925 ΜΕ ΟΞΕΙΔΩΣΗ

50,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Άγιο Μανδήλιο 9347-Χ

30,00 

Ασημένιο μενταγιόν 925°, επιχρυσωμένο περιμετρικά, με το Άγιο Μανδήλιο στην μπροστινή πλευρά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στην πίσω πλευρά.

Μενταγιόν Αγίου Δημητρίου 9355-Α

40,00 

Ασημένιο κουφωτό μενταγιόν 925°, με τον Άγιο Δημήτριο στην μπροστινή πλευρά και την Υπεραγία Θεοτόκο στην πίσω πλευρά
Διάμετρος: 2 εκ.

Προφήτης Ηλίας

120,00 

Ακριβές αντίγραφο Βυζαντινής τέχνης. Το μεταλλικό μέρος επιστρώνεται με καθαρό ασήμι 999° και χρυσό 24Κ. Ενώ το αγιογραφημένο μέρος φιλοτεχνείτε πάνω σε καμβά σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο της Βυζαντινής αγιογραφίας.

Διαστάσεις: 20×24 εκ.

Μείγμα για Falafel. Τρεις συσκευασίες των 250 gr

15,00 

Έτοιμο μείγμα για Falafel (Ρεβυθοκεφτέδες).
Ένα υπέροχο νηστίσιμο προϊόν στο οποίο απλά προσθέτουμε νερό, αλάτι και μπαχαρικά της αρεσκείας μας και το ψήνουμε στον φούρνο ή στο τηγάνι.
Κάθε συσκευασία περιέχει 250 gr. μείγμα για φαλάφελ με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε γύρω στα 25 φαλάφελ.
Η προσφορά συμπεριλαμβάνει τρεις συσκευασίες των 250 gr.

Αγία Τριάδα 9258-X

23,00 

Ασημένιος σταυρός 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Εσταυρωμένο στην μπροστινή πλευρά και την Αγία Τριάδα στην πίσω πλευρά Διαστάσεις σταυρού: