Πανεύκολο αλάδωτο νηστίσιμο γλυκό ψυγείου

Άλλη μία πανεύκολη σε παρασκευή συνταγή για ένα γλυκό που θα σας καταπλήξει, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση Ιδανικό γλυκό για εκείνους που τηρούν τη νηστεία, αλλά και για όλους όσους δεν εν...

Συνέχεια ανάγνωσης

Κοτόσουπα χωρίς αυγολέμονο, καταπραϋντική και νόστιμη!

Κρύωσε ο καιρός. Ώρα για αχνιστή σουπίτσα Υλικά Μερίδες: 6 1 μεγάλο κοτόπουλο περίπου 2 κιλών (καθαρισμένο από δέρμα, λαιμό, κότσια κ.λπ.),κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκο...

Συνέχεια ανάγνωσης

Αυγά Μαργαρίτα – Η συνταγή αυτή ίσως είναι η πιο γρήγορη ιδέα για να παρασκευάσει κάποιος φαγητό σε πέντε λεπτά!

Αν υπήρχε διαγωνισμός για το πιο γρήγορο και πιο νόστιμο φαγητό αυτή η συνταγή θα ήταν ο νικητής όλων…   Η συνταγή αυτή ίσως είναι η πιο γρήγορη ιδέα για να παρασκευάσει κάποιος φαγητό σε πέντε λεπτά....

Συνέχεια ανάγνωσης

Χουνκιάρ μπεγιεντί από την Πόλη: Αυθεντική πολίτικη συνταγή με μοσχαράκι κοκκινιστό και πουρέ μελιτζάνας! Με περίεργο όνομα αλλά πολύ νοστιμιά!

Υλικά Συνταγής 1.200 γραμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ πελτέ 3/4 φλ. κόκκι...

Συνέχεια ανάγνωσης

Τσίζκεϊκ της Νέας Υόρκης με φρέσκα κεράσια

Eντυπωσιακό, φίνο και δροσερό, είναι το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και το απόλυτο συνοδευτικό για το τσάι ή τον καφέ μας. Υλικά Κομμάτια: 10 Για τη βάση 140 γρ. μπισκότα (πτι μπερ ή digestive...

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρωτότυπη μηλόπιτα χωρίς αυγά, ζάχαρη και βούτυρο

Η μηλόπιτα είναι ένα γλύκισμα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και υπάρχουν άπειρες διαφορετικές συνταγές! Αυτή, όμως, είναι η πιο πρωτότυπη συνταγή για μηλόπιτα και μάλιστα χωρίς βούτυρο, αβγά και ζά...

Συνέχεια ανάγνωσης

Τσίζκεϊκ με κέικ αμυγδάλου και λεμόνι

Το ιδιαίτερο στοιχείο του είναι ότι δεν έχει τριμμένο μπισκότο στη βάση, αλλά ένα μαλακό κέικ αμυγδάλου. Ταιριάζει πολύ με φρέσκα σύκα και μέλι, αλλά μπορούμε επίσης να το σερβίρουμε μόνο με αμύγδ...

Συνέχεια ανάγνωσης

Η απόλυτη συνταγή και όλα τα μυστικά για τέλειες γλυκές και αλμυρές κρέπες

Υλικά Συνταγής 2 αυγά θερμ. δωμ. 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη 1/4 κ.γ. αλάτι 1¼ φλ. γάλα φρέσκο 2 κ.σ. βούτυρο (λιωμένο και κρύο) (40γρ) λίγο βούτυρο (για το...

Συνέχεια ανάγνωσης

Πατατοκροκέτες με κασέρι-Δε θα μείνει ούτε μία…!

  Υλικά συνταγής 800 γρ. πατάτες 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 200 γρ. κασέρι τριμμένο 100 γρ. πεκορίνο τριμμένο αλάτι, πιπέρι Για το πανάρι...

Συνέχεια ανάγνωσης

Φτιάχνω παστό χοιρινό

Πως φτιάχνουμε παστό χοιρινό-καπνιστό-σύγκλινο Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν ψυγεία για να διατηρηθεί το κρέας, οι άνθρωποι είχαν βρει διάφορες μεθόδους συντήρησης ακόμα και στο κρέας για να έχουν ...

Συνέχεια ανάγνωσης