Επίκαιρα

Τηλεειδικοί «χωροφύλακες» σε «πρίμο σεκόντο» ασέβειας: Να μη μπαίνουν ανεμβολίαστοι στις εκκλησίες ζήτησε ο Καπραβέλος – Το… βιολί του και ο Τζανάκης!

Ο Νίκος Καπραβέλος και ο Νίκος Τζανάκης, ξεπέρασαν κάθε όριο αντιχριστιανικής προπαγάνδας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το αφήγημα τους.

Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος «ξαναχτύπησε» με νέο παραλήρημα, δίνοντας μαθήματα του πώς να γίνεσαι καλός «χωροφύλακας» σε ένα απολυταρχικό καθεστώς, αφού ζήτησε να μη μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι στις εκκλησίες και στα ΜΜΜ!

«Πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στις ανθρώπινες επαφές, κανείς ανεμβολίαστος να μην μπαίνει στις εκκλησίες, κανείς να μην μπαίνει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», είπε συγκεκριμένα.

Ο κ. Καπραβέλος πριν λίγες μέρες ούτε λίγο – ούτε πολύ απαίτησε να ποινικοποιηθεί ο επιστημονικός διάλογος και αντίλογος, αφού κατ’ αυτόν οι γιατροί που έχουν διαφορετική άποψη αποτελούν… κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Και τώρα σε ένα νέο ρεσιτάλ καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσβάλει βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού, επιχειρώντας να μιάνει την εκκλησιαστική ζωή. Κατά τον κ. Καπραβέλο το διχαστικό δηλητήριο του εκβιασμού πρέπει να τρυπώσει παντού, ακόμα και στον ιερό χώρο της εκκλησίας, τον οίκο του Θεού.

Καπραβέλος όπως λέμε… Πορτοσάλτε

Ένα σκεπτικό που βρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση με τα αποκρουστικά παραληρήματα Πορτοσάλτε που είπε πως όποιος θέλει να προσκυνήσει, να έχει κάνει το εμβόλιο (το ίδιο και όποιος… θέλει να πάρει σύνταξη τον επόμενο μήνα). Είναι απίστευτα αυτά που ακούμε από δημόσια βήματα, σε αυτή τη χώρα. Φτάσαμε στον πάτο του πάτου, με ειδικούς και δημοσιογράφους να χρησιμοποιούν ως εργαλείο καταναγκασμού ακόμα και την πιο αγνή, την πιο πνευματική, την πιο ανόθευτη αρετή. Την Πίστη.

Και τι να πει κανείς για την πρόταση απαγόρευσης του να μπαίνουν ανεμβολίαστοι στα ΜΜΜ; Δεν φτάνει που για μια μη υποχρεωτική πράξη, άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους και απομονώνονται κοινωνικά από ένα ανάλγητο κράτος, τώρα ο κ. Καπραβέλος επιθυμεί φορολογούμενοι πολίτες να αποκλείονται από τις δημόσιες συγκοινωνίες. Πραγματικά, το μόνο που του μένει είναι να εισηγηθεί μεταφορά των ανεμβολίαστων στη Μακρόνησο ή στη Σπιναλόγκα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζανάκης

Σε ρόλο πρίμο σεκόντο ακολούθησε και ένας άλλος «ειδικός» που ειδικεύεται σε αντιχριστιανικές θέσεις, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να επιτεθεί στην εκκλησία για να εκτονώσει την εμπάθεια του. Συγκεκριμένα είπε πως «εκτιμά» ότι το 60 – 70% «ίσως και παραπάνω» των ιερέων είναι ανεμβολίαστοι με βάση… τοπικές μετρήσεις που ο ίδιος πραγματοποιεί.

Για τους δε μοναχούς και μοναχές στα μοναστήρια, «υπολόγισε» πως το ποσοστό των ανεμβολίαστων κινείται στο 80-90%. Αδιανόητες προχειρότητες και ασυναρτησίες, μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό στοιχείο για όσα αυθαίρετα ισχυρίζεται, ο κ. Τζανάκης κάνει… εκτιμήσεις, λες και έχει κάνει περιοδεία σε όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια της Ελλάδας, ζητώντας πιστοποιητικό… υγειονομικών φρονημάτων. Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε. Ο καθηγητής που αναιδώς είχε μιλήσει για «ταλιμπανοχριστιανούς», τώρα παρουσιάζει εκτιμήσεις της κακιάς ώρας, για να εντείνει την αντιχριστιανική προπαγάνδα του.

Ας σταματήσουν άμεσα μερικοί «ειδικοί» τις εμπαθείς και εξοργιστικές επιθέσεις τους προς την εκκλησία, που ανεπιτυχώς μεταμφιέζουν με «επιστημονικό» προσωπείο.

πηγή