Επίκαιρα, Νέα Τάξη

Το παραμύθι συνεχίζεται… Παρουσίασαν «εξωγήινα σώματα» στο Κογκρέσο του Μεξικού – «Είναι 1.000 ετών»

Τα ανθρωποειδή απολιθώματα θύμιζαν εξωγήινους, όπως τους έχουμε συνηθίσει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Το ένα από αυτά «κυοφορούσε» αυγό.

Ελένη Μπορμπόλη απο το ieidiseis.gr

Παρουσίασαν «εξωγήινα σώματα» στο Κογκρέσο του Μεξικού – «Είναι 1.000 ετών» (Βίντεο)
Μια ασυνήθιστη παρουσίαση έγινε χθες, Τρίτη, στο Κογκρέσο του Μεξικού, με ερευνητή να ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε δύο «εξωγήινα σώματα» κατά τη διάρκεια συνέλευσης.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Daily Mail», τα απολιθώματα βρέθηκαν σε ένα ορυχείο στο Περού και χρονολόγηση με άνθρακα, που έγινε από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM), έδειξε πως το γενετικό τους υλικό ήταν κατά 70% όμοιο με αυτό του ανθρώπου, χρονολογώντας την ηλικία τους στα 1.000 έτη.

Την παράξενη αυτή ανακάλυψη έκανε ο Jaime Maussan, ο οποίος και ερευνά εξωγήινα φαινόμενα εδώ και δεκαετίες, όμως τα ευρήματά του ως τώρα έχουν πολλές φορές αμφισβητηθεί από την επιστημονική κοινότητα.

Ο ίδιος παρουσίασε τα δύο «εξωγήινα πτώματα» σε μια αίθουσα γεμάτη με Μεξικανούς επιστήμονες και άλλους αξιωματούχους, υποστηρίζοντας ότι «το γεγονός ότι έχουν κατά 30% διαφορετικό DNA από εκείνο του ανθρώπου σημαίνει πως μιλάμε για ένα διαφορετικό είδος ζωής».

Τα εν λόγω ευρήματα είχαν ένα κεφάλι, δύο χέρια και δύο πόδια, με το κάθε χέρι να διαθέτει από τρία δάχτυλα, ενώ είχαν εμφυτεύματα σπανίων μετάλλων (κάδμιο και όσμιο). Σύμφωνα με τον Maussan ο ένας από τους «εξωγήινους» κυοφορούσε ένα αυγό «το οποίο περιείχε έμβρυα».

Οι αντιδράσεις του κοινού, αλλά και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν ανάμεικτες, με κάποιους να θεωρούν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακάλυψη και άλλους να παραμένουν δύσπιστοι, θεωρώντας την όλη παρουσίαση «γελοία».

«Αυτό το είδος δεν αποτελεί μέρος της γήινης εξέλιξης. Τα πλάσματα αυτά δεν βρέθηκαν μέσα στα χαλάσματα κάποιου διαστημοπλοίου, αλλά βαθιά μέσα στα ορυχεία και έπειτα απολιθώθηκαν. Είτε είναι εξωγήινοι είτε όχι, ήταν πλάσματα με νοημοσύνη που έζησαν ανάμεσά μας. Πρόκειται για μια ιστορική ανακάλυψη. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το τεράστιο σύμπαν και πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την πραγματικότητα», υποστήριξε ο Maussan.
Το παραμύθι της νέας τάξης, με τα ψεύτικα θαύματα από τον ουρανό και για κερασάκι τον αντίχριστο, συνεχίζεται…

πηγή

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!