Υγεία

Το superfood που εξολοθρεύει τα καρκινικά κύτταρα και βοηθά στην μείωση τους

Ο καρκίνος παραμένει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην υγεία σε όλο τον κόσμο και -ελλείψει θεραπείας- η πρόληψη είναι το κλειδί.

Μια υπερτροφή, όταν ενσωματωθεί στη διατροφή σας, θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο ασθένειας και να μειώσει σημαντικά την ανάπτυξη του όγκου. Επομένως, η προστασία από τη νόσο συνεπάγεται την τήρηση ενός συνόλου διατροφικών κανόνων.

Κουρκουμάς, η υπερτροφή που βοηθά στη μάχη κατά του καρκίνου

Η κουρκουμίνη, το ενεργό συστατικό του κουρκουμά, θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου και να εμποδίσει την ανάπτυξη του όγκου όταν χορηγείται σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα.

Επίσης, είναι γνωστό ότι η αύξηση της κατανάλωσης φρούτωνλαχανικών και δημητριακών ολικής αλέσεως θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά την προστασία από τον καρκίνο.

Ορισμένα λαχανικά διαθέτουν ιδιαίτερα ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες λόγω του απαράμιλλου διατροφικού τους προφίλ. Έτσι, ο κουρκουμάς φημίζεται για τις υποτιθέμενες φαρμακευτικές του ιδιότητες, καθώς θεωρείται φυσικό αντιικό φάρμακο.

Σύμφωνα με τον οργανισμό Cancer Research UK, τον οποίο επικαλείται σχετική δημοσίευση της «Express», ο κουρκουμάς προωθείται ως εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο λόγω των εξαιρετικά υψηλών συγκεντρώσεων αντιοξειδωτικών.

Μάλιστα, το Cancer Research UK τονίζει για τον κουρκουμά«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η κουρκουμίνη, μια ουσία στον κουρκουμά, μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα σε ορισμένους καρκίνους. Εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι η κουρκουμίνη έχει αντικαρκινικές επιδράσεις στα καρκινικά κύτταρα».

Ακόμα, μια δημοσιευμένη αναφορά διερεύνησε τα οφέλη της κουρκουμίνης σε έναν ασθενή με αδενοειδή κυστικό καρκίνωμα, μια σχετικά σπάνια μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται συνήθως στους σιελογόνους αδένες ή σε άλλες περιοχές του κεφαλιού και του λαιμού.

Το προϊόν κουρκουμίνης χορηγήθηκε παράλληλα με το Imatinib, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών διαφορετικών καρκίνων. Επομένως, ένας γιατρός σημείωσε: «Σταθεροποίηση της νόσου παρατηρήθηκε ύστερα από δύο μήνες θεραπείας και σημαντική μείωση στη μάζα του όγκου (80% μείωση του όγκου του όγκου στους πνεύμονες) παρατηρήθηκε στους έξι μήνες». πηγή

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Ασημένιος σταυρός 9253-X

25,00 

Ασημένιος σταυρός 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Εσταυρωμένο στην μπροστινή πλευρά και την ευχή “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με” στην

Προφήτης Ηλίας

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Προφήτη Ηλία.
Διαστάσεις 18×24

Άγιος Φανούριος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Φανούριο.
Διαστάσεις 18×24

Ξύλινο Κουτί Ορθογώνιο 2

36,00 

Ξύλινο κουτί σε σχήμα ορθογώνιου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λιβανοθήκη, λειψανοθήκη ή ως αποθηκευτικός χώρος για κάρτες ή οτιδήποτε

Αγία Χρυσή

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Αγία Χρυσή.
Διαστάσεις 18×24

Άγιος Σιλουανός ο Αγιορείτης

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Σιλουανό τον Αγιορείτη.
Διαστάσεις 18×24

ΔΙΧΡΩΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ925 ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΕΤΡΑ

40,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Πίσω στη λίστα