Επίκαιρα

Βλάσφημοι στην Εκκλησία της Ελλάδος προωθούν την ομοφυλοφιλία !

Όταν το έτος 2017 ετοιμαζόταν η νομική αναγνώριση αλλαγής ονόματος και φύλου στα παιδιά ηλικίας 15 και άνω, ο νανουριστής Επίσκοπος Αθηνών, υπενθυμίζοντάς μας την ανυπαρξία του, δήλωσε : «Όλα αυτά είναι παχνιδίσματα. Παιχνιδίσματα είναι. Η Εκκλησία έχει τις δικές της θέσεις. Η πατρίδα μας έχει τις παραδόσεις, έχει την οικογένεια. Όλα τα άλλα είναι εφευρήματα για να σκορπάμε την ώρα μας και τον χρόνο μας».

 

Το ποιός παιχνιδίζει βέβαια (και μάλιστα παίζει κρυφτούλι) το έχουμε διαπιστώσει εδώ και πολύ καιρό.

Επειδή ο πρωτευουσιάνος Αθηνών δεν έχει χρόνο να σκορπάει κι έχει πολύ σημαντικά πράγματα να κάνει, πέρασε αδιαμαρτύρητα κι εκείνο το νομοσχέδιο, όπως και τόσα άλλα που εξαχρειώνουν πνευματικά τους Έλληνες και ετοιμάζουν γενιές δαιμόνων. «Η Εκκλησία έχει τις δικές της θέσεις», είχε πει τότε, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ.

Πόσο καλά θα ήταν αν απλά έλεγε τις θέσεις της Εκκλησίας. Θα ήταν μία ΟΜΟΛΟΓΙΑ, η οποία όμως έχει ΚΟΣΤΟΣ. Προσωπικό κόστος. Ενώ Η ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙΤΑΙ!

Και παρασημοφορείται διότι Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ για τους ληστές και τους λυκοποιμένες, οι οποίοι αλωνίζουνε σαν κύριοι στην Εκκλησία και λαλούν διεστραμμένα.

Και φτάσαμε σήμερα στο σημείο να διαβάζουμε ότι «ιερείς» της Εκκλησίας της Ελλάδος είπαν σε ομοφυλόφιλους που «βάπτισαν τον γιό τους μετά το σύμφωνο συμβίωσης»! (πως βρέθηκε αυτό το δύστυχο παιδί στα χέρια τους ουδείς γνωρίζει) τα εξής ακατονόμαστα:

«οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι και το παιδί θα βλέπει αυτήν την αγάπη που θα έχετε μεταξύ σας, αυτήν θα αναζητήσει όταν φύγει από εσάς και θα αναζητά πάντα στη ζωή του»!!

Πρόκειται για τον π. Αλέξανδρο Καριώτογλου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, και έναν π. Βασίλειο που ήταν επίσης εκεί. Αυτοί οι δύο επιβράβευσαν τους αρσενοκοίτες για την ζωή που κάνουν και ευχήθηκαν να τους μοιάσει και το παιδί!

Αυτό το πράγμα είναι δημοσιευμένο από τις 25 του τρέχοντος μηνός και τέσσερις ημέρες αργότερα ουδείς εκ των δύο κιναιδόφιλων ρασοφόρων πρωταγωνιστών βγήκε να το διαψεύσει, όπως και ουδείς Ιεράρχης ζήτησε την ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ τους. Ο δε άμεσα υπεύθυνος Αθηνών, στην ευθύνη του οποίου υπάγονται οι δύο «ιερείς» τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο π. Αλέξανδρος συχνωτίζεται με τον διαβόητο π. Φιλόθεο Φάρο, ο οποίος έχει επίσης αφεθεί ελεύθερος χρόοοονια τώρα να διαφθείρει τους πιστούς με τις ακαθαρσίες του. Χρόνια τώρα επώαζε ανενόχλητο το αυγό του φιδιού, και στις ημέρες μας, σα να περίμενε από καιρό τούτη την ώρα, βγήκε για να δαγκώσει και τα μικρά μας παιδιά. Η θρασύτητα και η προκλητικότητα της είδησης «μυρίζει» άσχημα μαντάτα: ετοιμάζονται να αποδεχθούν τους ομοφυλόφιλους και μετρούν αντιδράσεις.

Ο στολισμένος προκάτ «επίσκοπος» Αθηνών, συμφωνεί με την εωσφορική «αγάπη» που επιβραβεύει τους ομοφυλόφιλους και εύχεται να τους μοιάσουν και τα παιδιά μας! Αυτήν δέχτηκε ως «θέση της Εκκλησίας» το 2017, τότε που σιώπησε στην δήλωση αλλαγής φύλου από τα 15. Αυτήν δέχεται ως «θέση της Εκκλησίας» και σήμερα που σιωπά στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και στην ομοφυλόφιλη προπαγάνδα βλάσφημων κληρικών.

Σ’ αυτήν την «εκκλησία» με αυτές τις «θέσεις» θέλουν να κάνουμε υπακοή!

Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΙΕΡΕΩΝ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…… ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.

πηγή