Επίκαιρα

Ξεκάθαρος ο κ. Γάκης: ” Tο διάλυμα που χρησιμοποιείται για τα self test είναι υψιλής επικνδυνότητας “.

Kατηγορηματικός ο κ. Γάκης για τεπικινδυνότητα των υγρών των  self test. Δείτε τι ανάρτησε ο ίδιος αναφορικά με το θέμα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ύπαρξη τοξικής ουσίας στο διάλυμα που εμβαπτίζεται ο βαμβακοφόρος στυλεός, θεωρήθηκε επικίνδυνη για το σέλφ τεστ της Roche / Biosensor που χορηγήθηκε και στην Ελλάδα για να ελεγχθούν οι μαθητές!

Ήλεγξα την διαδικασία, και πράγματι το διάλυμα στον σωληνίσκο στο οποίο εμβαπτίζεται ο στυλεός και αναδεύεται, μπορεί να στάξει στο δέρμα ή να πιτσιλήσει τα μάτια αν γίνει αδέξιος χειρισμός από μη εξασκημένα άτομα! Επίσης πιτσίλισμα μπορεί να συμβεί όταν ενσταλάζεις το διάλυμα στην οπή του τεστ.

Ο χαρακτηρισμός του συγκεκριμένου χημικού της ομάδος των οκτυλο-/εννεϋλοφαινυλαιθοξυλικών είναι ως πολύ υψηλής επικινδυνότητας (SVHC) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως και σοβαρό τραυματισμό στα μάτια.

Ο χειρισμός της προϋποθέτει γάντια, στολή προστασίας και γυαλιά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στανταρτς! (WELT: Hamburg setzt umstrittene Schnelltests zukünftig nicht mehr an Schulen ein) και τις οδηγίες!

Στα παραπάνω συνηγορεί και αυτό, Κοροναϊός: Οι κίνδυνοι από το self test σύμφωνα με τη Γαλλική Ακαδημία Ιατρικής

ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΩΚΤΕΣ…

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΙΣΤΩΝ»…

Έπεται συνέχεια αποκαλύψεων…

πηγή