Επίκαιρα

‘Υπό διωγμό” η Ορθοδοξία: Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε ιερείς στη Θεσ/νίκη μετά από ”ρουφιανιά”. Στο αστυνομικό μέγαρο σαν κοινός εγκληματίας ο π. Γαβριήλ!

Tην στιγμή που οι Πακιστανοί κάνουν πορείες, την στιγμή που οι αριστεροί ”κλείνουν” την Αθήνα ανενόχλητοι, το κράτος ”κυνηγάει” την Ορθοδοξία!

Πρόστιμα επιβλήθηκαν σήμερα το πρωί σε δυο ιερείς που λειτουργούσαν σε ιερούς ναούς που βρίσκονται στην περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης, για μη…. τήρηση των μέτρων περιορισμού διασποράς της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους δύο ιερείς, στην Ευκαρπία και στον ‘Αγιο Βασίλειο του δήμου Λαγκαδά, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 1.500 ευρώ, για συγχρωτισμό.

Η επιβολή των προστίμων επιβλήθηκε από τους αστυνομικούς μετά από καταγγελίες που έγιναν στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομία στις 10:45 πμ και στις 11:00 πμ αντίστοιχα, για συγχρωτισμό στους δύο ιερούς ναούς.

Αυτό ήταν το ”έγκλημα”; Ρουφιάνοι όπως φαίνεται υπάρχουν παντού!

Οι εντολές κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων είναι σαφείς, η Ορθόδοξη πίστη μπαίνει σε «lockdown» και οι πιστοί πρέπει να υπακούσουν, σε διαφορετική περίπτωση οι ποινές θα είναι εξοντωτικές.