Ελληνοαυστραλίδα ρεπόρτερ: Το χάος πλησιάζει στην Αυστραλία!

Η ελληνοαυστραλίδα δημοσιογράφος Χριστίνα Κολάλος απεικονίζει την σκληρή πραγματικότητα της Αυστραλίας. Οι ζωές των κατοίκων της Μελβούρνης και όχι μόνο πλέον έχει αλλάξει. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για πόσο,το μόνο σίγουρο είναι η απλή καθημερινή ρουτίνα των ανθρώπων εκεί φαντάζει ουτοπία.

Πόσο μακριά απέχουμε από αυτή την κατάσταση; Οι κάτοικοι πλέον δεν μπορούν ούτε τα ψώνια της λαϊκής να κάνουν με ασφάλεια. Πλέον δεν υπολογίζονται ούτε τα παιδιά και η παρουσία τους στις βιαιοπραγίες. Περισσότερες από εβδομήντα συλλήψεις έγιναν σε κεντρικότατο σημείο της πόλης. Η Αυστραλία παραμένει η χώρα με τα σκληρότερα μέτρα που επέβαλλε στους πολίτες αλλά βλέπουμε πως πολλές χώρες την ακολουθούν και τείνουν σύντομα να την φθάσουν.

Η ρεπόρτερ περιγράφει τις συγκρούσεις αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών καθώς οι αρνητές της μάσκας συνεχίζουν και παραμένουν πολλοί απέναντι σε ένα κράτος που έχει περιορίσει τα δικαιώματα της ελευθερίας των πολιτών σε όλους τους τομείς. Η Αυστραλία οδηγείται στο χάος πλέον αλλά υπάρχει μια μεγάλη παγκόσμια τάση που θέλει πολλές χώρες σε αυτή την κατάσταση.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp