Ρίγος συγκίνησης με την συγκλονιστική παρουσία της Παναγιάς μας με ένα αξιοθαύμαστο γεγονός ανήμερα της εορτής της! Εκκλησία φωταγωγήθηκε χωρίς να έχει συνδεθεί στο ρεύμα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το θαυμαστό αυτό γεγονός που διαδραματίστηκε στα εννιάμερα της Παναγίας μας, συγκλόνισε τόσο που ο κόσμος μέχρι και σήμερα για αυτό μιλά. Ένα γεγονός που λίγο κυκλοφόρησε αλλά το μήνυμα αισιοδοξίας και παρηγοριάς της Παναγίας μας ήταν προς όλους μας! Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ και το βίντεο εκείνης της ημέρας.

Ένα περίεργο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα στη Σπάρτη, όπου ναός φαίνεται φωταγωγημένος χωρίς όμως, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, να έχει ηλεκτροδοτηθεί!

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το αποκλειστικό Ρεπορτάζ του Report24, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βορδόνια του Δήμου Σπάρτης εδώ και καιρό ενώ έχουν τοποθετηθεί όλα τα απαιτούμενα ηλεκτρολογικά για να λάβει ηλεκτροδότηση ο ναός και ο εξωτερικός χώρος, όμως λόγω Αρχαιολογίας δεν έχει συνδεθεί με την κεντρική παροχή ηλεκτροδότησης.

Το βράδυ του Σαββάτου ημέρα συμβολική μάλιστα με την εκκλησία να εορτάζει τα 9μερα της Θεοτόκου κάτοικος του χωριού περνώντας από τον Ναό βλέπει να έχει λουστεί με φως και να καίνε όλες οι λάμπες. Σταματάει και καταγράφει με το κινητό ενώ ενημερώνει και το ιερέα του χωριού.

Ο Ιερέας διαβεβαιώνει πως δεν έχει γίνει καμιά νέα εργασία και ο ναός δεν έχει ηλεκτροδοτηθεί. Το θέμα λαμβάνει αμέσως διάσταση καθώς την επόμενη ημέρα ο ναός και πάλι δεν είχε ρεύμα.

Η απόφαση να ενημερωθεί για το γεγονός ο Μητροπόλιτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ Ευστάθιος ήταν άμεση. Ο Μητροπολίτης μας σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνώριζε και ο ίδιος πως ο ναός στην Βορδόνια λόγω των γνωστών θεμάτων δεν είχε λάβει ηλεκτροδότηση και είδε και ο ίδιος το βίντεο που σας παρουσιάζουμε.

Με απόφαση του Σεβασμιοτάτου την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε για το γεγονός αυτό εσπερινός οπου να σημειώσουμε ότι ο ναός δεν έχει καμία ηλεκτροδότηση.

Κάποιοι οι οποίοι σπέυσανε από την πρώτη στιγμή για να δούνε τα καλώδια και διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση και είναι ακόμα στον αέρα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Ένα Απίστευτο Συμβάν που καλούμαστε να καταγράψουμε και να σας παρουσιάσουμε με αρκετούς να μιλούν για ένα θαύμα ή ένα μήνυμα της Παναγίας Θεοτόκου προς τους πιστούς.

Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

πηγή