2024: Το πρώτο πράγμα που ίσως κάνει ο Τραμπ αν εκλεγεί! Τρόμος σε Ευρώπη και Αμερική

Τι μεταδίδουν οι New York Times

Οι New York Times -που γενικά θεωρούνται υποστηρικτές του μιλιταρισμού των ΗΠΑ και των συμφερόντων της άρχουσας τάξης- δημοσίευσαν ένα άρθρο το Σάββατο με αγωνία για την πιθανότητα ο πρώην πρόεδρος Τραμπ να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, άπαξ και εκλεγεί δεύτερη θητεία.

Το ρεπορτάζ, αν και βρίθει από απόψεις και εικασίες, δημοσιεύτηκε ως είδηση ​​στην σαββατιάτικη έκδοση της διεθνιστικής εφημερίδας.

«Για 74 χρόνια, ο Οργανισμός της Συμφωνίας του Βορείου Ατλαντικού ήταν η πιο σημαντική στρατιωτική συμμαχία της Αμερικής», λέει το άρθρο και προσθέτει ότι υπάρχει «τεράστια αβεβαιότητα και άγχος» σε όλη την Ευρώπη αν βγει ο Τραμπ!!!

«Υπάρχει μεγάλος φόβος στην Ευρώπη ότι μια δεύτερη προεδρία Τραμπ θα οδηγήσει σε πραγματική αποχώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών από το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Τζέιμς Γ. Σταυρίδης, πρώην ανώτατος διοικητής των συμμάχων του ΝΑΤΟ. «Αυτό θα ήταν μια τεράστια στρατηγική και ιστορική αποτυχία από την πλευρά του έθνους μας», τόνισε.

Ωστόσο, ο Μπέντζαμιν Νόρτον, ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης της Έκθεσης Γεωπολιτικής Οικονομίας, χαρακτήρισε χλευαστικά την συμμαχία ως «Οργανισμό Εξοπλισμού και Εκπαίδευσης των Ναζί» της Ουκρανίας! Ιστορικά, άλλωστε, η συμμαχία ανύψωσε πρώην Γερμανούς Ναζί σε βασικές θέσεις ισχύος καθ’ όλη τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και υποστήριξε την τρομοκρατία, τις δολοφονίες, τον ψυχολογικό πόλεμο και τις επιχειρήσεις μέσω μιας μυστικής προσπάθειας γνωστής ως Επιχείρηση Gladio, σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές.

Η στρατηγική επαναλήφθηκε στην Λατινική Αμερική, όπου η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) χρησιμοποίησε και παρείχε ασφαλές καταφύγιο για πρώην Ναζί όπως ο Κλάους Μπάρμπι. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε φαινομενικά ως αντικομμουνιστική συμμαχία, το ΝΑΤΟ παρέμεινε εχθρικό προς την Ρωσία ΚΑΙ μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και συνέχισε να επεκτείνεται ανατολικά κατά παράβαση της συμφωνίας με τη χώρα κατά τις τελευταίες ημέρες του Ψυχρού Πολέμου. Πρόσφατα, η υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση Επιτροπή για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη αποκάλυψε την πρόθεση της χώρας να βαλκανοποιήσει τη Ρωσία, δηλαδή να την διαμελίσει, ξεσηκώνοντας τις εκεί μειονότητες!

Πρόσφατα, οι συνέπειες της ηγεμονίας των ΗΠΑ στην Ευρώπη κατέστησαν σαφείς καθώς η Γερμανία υφίσταται μια βαθιά οικονομική κρίση που προκλήθηκε από την συμμετοχή της χώρας στις κυρώσεις των ΗΠΑ στην Ρωσία.

πηγή