Και ούτε μια συγγνώμη…

Τραγέλαφος ή δικαιοσύνη;

Μα να εκτεθεί ο πρωθυπουργός από τους ειδικούς που επικαλείτο προς ενίσχυση της υποτιθέμενης επιτυχημένης διαχείρισης του κορονοϊού;

Πώς καταρρέουν οι μύθοι με μιας.

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν είναι η πρωθυπουργική γελοιοποίηση περί της ανάγκης ή όχι περισσότερων ΜΕΘ για να μειωθούν οι θάνατοι.

Ούτε η κατόπιν εορτής δημοσίευση της μελέτης για αύξηση των ΜΕΘ προς αποφυγή επιπλέον νεκρών, από το δεξί χέρι του εθνικού μας λοιμωξιολόγου.

Ούτε φυσικά η άγαρμπη κάλυψη περί πρωθυπουργικής άγνοιας που ανεπιτυχώς επιχείρησε να σερβίρει στο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αλλά ότι από τα συμφραζόμενα των τελευταίων εξελίξεων, πολλοί από τους 20.000 νεκρούς ενδεχομένως πέθαναν λόγω κυβερνητικής ανικανότητας.

Ας ελπίσουμε όχι… ηθελημένης.

Διότι όταν εδώ και καιρό γιατροί και λοιποί υγειονομικοί κραυγάζουν… «ενισχύστε το ΕΣΥ», οι κυβερνώντες κωφεύουν, κλείνοντας το μάτι στους ολιγάρχες του χώρου μη τυχόν και ξεφουσκώσουν τα πορτοφόλια τους.

Τουλάχιστον, έστω στο παραπέντε, ο πρωθυπουργός ας αφήσει τα επικοινωνιακά -κενού περιεχομένου- συμμαζέματα, κι ας ασπαστεί την ενσυναίσθηση και την ευθιξία.

Ζητώντας ταπεινά μια συγγνώμη.

Ίσως έτσι αποφύγει τα χειρότερα.

Την οργή δηλαδή των συγγενών για τους αδικοχαμένους ανθρώπους τους.

Και κάτι ακόμη.

Όταν ο πρωθυπουργός συλλαμβάνεται να ψεύδεται για τα λάθη που ενέτειναν την κορονοκρίση, συνάγεται ότι ψεύδεται για τους χειρισμούς του και στα υπόλοιπα μείζονα θέματα.

Ας ελπίσουμε να μην ξημερώσουμε κάποια στιγμή με νέα μνημόνια, με χαμένο το Καστελόριζο, σε μια… μουσουλμανική Ελλάδα.

Το τελευταίο μην το παρεξηγήσετε.

Μπορεί να είναι καλύτερα έτσι.

Προφανώς κάτι παραπάνω θα ήξεραν οι… ποιμενάρχες του ελληνισμού όταν έλαβαν τη… σοφή τους απόφαση πριν εκατοντάδες χρόνια.

Μη χολοσκάτε ωστόσο αγαπητοί συμπολίτες.

Συνεχίστε να παρακολουθείτε αδιαμαρτύρητα, σε live μετάδοση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τον αισχρό βίο του Στάθη Παναγιωτόπουλου μαζί με όλα τα παρελκόμενα των 55αρηδων παιδήλικων του Ράδιο Αρβύλα.

Εννοείται ότι δεν υποβαθμίζουμε τη σοβαρότητα του θέματος.

Αλλά τέταρτη μέρα πρώτο θέμα για να επισκιαστούν τα άλλα που καίνε την κυβέρνηση;

Νισάφι!!!

πηγή