Επίκαιρα

Γελοία και εμετικά σχόλια Γερμανικών ΜΜΕ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ έτοιμα να “κατασπαράξουν” τον Γέροντα Ευθύμιο,τον Σεραφείμ Κυθήρων ενώ σπιλώνουν την μνήμη του Κοσμά Αιτωλίας εκθειάζοντας τον Ιερόθεο Ναυπάκτου. Τα πάντα στο βωμό του εμβολιασμού!

Στάζουν δηλητήριο τα σχόλια Γερμανικών ΜΜΕ για την άρνηση στον εμβολιασμό του Γέροντα Ευθυμίου, του Σεραφείμ Κυθήρων ενώ έχει κάνει εκτενή αναφορά για τον κεκοιμημένο Κοσμά Αιτωλίας αδιαφορώντας για το γεγονός της κοίμησής του προσβάλλοντας την μνήμη του. Η άρνησή τους για τον εμβολιασμό είναι αυτό που εξοργίζει τους Γερμανούς καθώς και το θάρρος τους να προβάλλουν δημόσια τις θέσεις τους..

Από κοντά και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με αντίστοιχες  επιθέσεις και με σχόλια εμετικά στράφηκε εναντίον του Γέροντα Ευθυμίου αναφέροντας ότι τηλεφωνικά και μέσο διαδικτύου ο γέροντας δηλώνει τις προθέσεις του.

Η Ελλαδική Εκκλησία άσχετα αν διαφωνεί με τις προθέσεις τον πατέρων για τον εμβολιασμό οφείλει να βάλει φρένο στις άνανδρες επιθέσεις της γερμανικής μπότας υπερασπίζοντας πρωτίστως το ράσο και φυσικά την μνήμη του κεκοιμημένου μητροπολίτη Κοσμά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γελοία γραφόμενα τόσο των Γερμανών όσο και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Ο Γκερντ Χέλερ ανταποκριτής του RND στην Αθήνα αναφέρει συγκεκριμένα παραδείγματα μητροπολιτών που είναι υπέρ ή κατά του κοροναϊού: «Ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος εμβολιάστηκε επιδεικτικά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, μόλις έφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια. Άλλοι ιερωμένοι θεωρούν τα εμβόλια όργανα του σατανά.

Ο μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ φαντασιώνεται ότι τα εμβόλια παράγονται από νεκρά έμβρυα μετά την άμβλωση και μεταμορφώνουν τους ανθρώπους σε ρομπότ. Το καλύτερη φάρμακο για τον κορονοϊό, υποστηρίζει ο μητροπολίτης, δεν είναι το εμβόλιο, αλλά η θεία κοινωνία».

Και ο ανταποκριτής του RND στην Αθήνα Γκερτ Χέλερ αναφέρει πως «δεν συμφιλιώνονται οι απόκοσμοι αρνητές του κορονοϊού, που ζουν σε πνευματικό μεσαίωνα, με τους προοδευτικούς ιερωμένους, οι οποίοι δεν πιστεύουν μόνο στον Θεό, αλλά και στην Επιστήμη. Προπύργιο των αρνητών είναι το Άγιο Όρος, όπου το ποσοστό εμβολιασμού εκτιμάται ότι δεν ξεπερνά το 40%.»

Τα γερμανικά ΜΜΕ επικεντρώνουν τόσο στο Άγιον Όρος όσο και σε έναν ιερομόναχο που ζει εκεί ασκητικά τον ιερομόναχο Ευθύμιο. Αντλώντας πληροφορίες η DW αναφέρει: «Πριν ακόμη από την ανατολή του ηλίου οι πιστοί σχηματίζουν ουρές μπροστά στο μοναστικό κελί του για να εξομολογηθούν και να δεχθούν την ευλογία του». Ενώ σύμφωνα με την Καθημερινή «Ο ιερομόναχος ενημερώνει και τηλεφωνικά ή μέσω Ίντερνετ τους πιστούς εκείνους, που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν το κουραστικό ταξίδι με προορισμό το Άγιον Όρος, για τους κινδύνους του εμβολιασμού»

επιμέλεια: romioitispolis.gr

 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Τυρί Γκούντα σε κονσέρβα. Προσφορά τριών τεμαχίων των 200g

23,00 

Νόστιμο κίτρινο Τυρί Γκούντα Γερμανίας μακράς διαρκείας, ιδανικό για έκτακτες καταστάσεις ανάγκης.
Τρεις κονσέρβες των 200 g (καθαρό βάρος) η κάθε μία.
Διάρκεια Ζωής: Έως 01/ 2032

Κατασκευασμένο στη Γερμανία από τοπικά υλικά
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Άγιοι Τρεις Ιεράρχες

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τους Άγιους Τρεις Ιεράρχες.
Διαστάσεις 18×24

Άγιος Πορφύριος

30,00 

Ξυλόγλυπτη εικόνα (σκαλιστή), Βυζαντινής – Ορθόδοξης νοοτροπίας, με τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη.

Διαστάσεις 20×30 εκ.

Μενταγιόν Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη

19,00 

Ασημένιο μενταγιόν 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη στην μπροστινή πλευρά και την Υπεραγία Θεοτόκο στην πίσω πλευρά

Διαστάσεις σταυρού: 1,3×1,7 εκ.

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.
Διαστάσεις 18×24

Αγία Εμμέλεια

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Αγία Εμμέλεια.
Διαστάσεις 18×24

Αρχάγγελος Μιχαήλ

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
Διαστάσεις 18×24

Πίσω στη λίστα