Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:
400γρ. ινδοκάρυδο,
1,5φλ. ζάχαρη,
400γρ. κουβερτούρα,
1,5φλ. νερό
Η διαδικασία είναι απλή:
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το νερό και τη ζάχαρη για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν ένα ωραίο σιρόπι. Έπειτα, ξεκινάτε να ρίχνετε σιγά, σιγά το σιρόπι στο μπολ με το ινδοκάρυδο. Στόχος είναι να γίνει ένα μείγμα που να μπορείτε να πλάσετε και να στέκεται.
Κάντε τις μπουκίτσες σε όποιο σχήμα θέλετε και απλώστε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τις βάζετε στο ψυγείο για 1.30 ώρα. Προς το τέλος τις 1.30 ώρας πάρε την κουβερτούρα και λιώστε την σε χαμηλή φωτιά σε μπεν μαρί.
Αφήστε την για λίγο να κρυώσει και έπειτα βούτα τις μπουκίτσες από ινδοκάρυδο στη σοκολάτα. Βάλτε τα για άλλες 2 ώρες στο ψυγείο και αυτό ήταν.