Εκπληκτική συνταγή για Πτι Φουρ που λιώνουν στο στόμα!

ΥΛΙΚΑ:
3 αυγα κι εναν κροκο
370γρ βουτυρο αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
500γρ. Αλευρι γ.ο.χ
2 βανιλιες
1/2 κ.γ.αλατι
250γρ ζαχαρη αχνη
1 μπεικιν
170γρ κουβερτουρα γαλακτος
Μαρμελαδα
Πραλινα
Ινδοκαρυδο
Τρουφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο,την αχνη ζαχαρη και τις βανιλιες
Επειτα προσθετουμε ενα ενα τα αυγα και συνεχιζουμε το χτυπημα μεχρι να ενσωματωθουν

Σ ενα αλλο μπολ ανακατευουμε το αλευρι με το μπεικιν και το αλατι

Ριχνουμε το μιγμα με το αλευρι στο μιγμα με το βουτυρο και ανακατευουμε ωσπου να γινει ενα λειο μιγμα

Επειτα βαζουμε το μιγμα μας στη σακουλα του κορνε και κανουμε σε λαδοκολλα τα σχεδιακια

Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 190 βαθμπυς για 10-15 λεπτα! Αφηνουμε να κρυωσουν και τα γεμιζουμε με μαρμελαδα ή πραλινα της αρεσκειας μας

Βαζουμε στο ενα μπισκοτο γεμιση κι επειτα κολλαμε το δευτερο

Βουταμε τα πτι φουρ σε 170γρ κουβερτουρα γαλακτος που εχουμε λιωσει,επειτα το περναμε απο ινδοκαρυδο ή τρουφα

πηγή