Συστατικά
- 1 κολοκυθάκι
- 2 ντομάτες
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Κόβουμε το κολοκυθάκι σε φέτες πάχους 1 εκ. και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ.
- Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και στη συνέχεια σε φέτες πάχους 1 εκ. Ρίχνουμε τις φέτες στο μπολ με το κολοκυθάκι.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
- Τοποθετούμε εναλλάξ τις φέτες από τις ντομάτες και το κολοκυθάκι σε ένα στρογγυλό ταψί 20 εκ.
- Περιχύνουμε τις φέτες με το ελαιόλαδο που έχει περισσέψει στο μπολ.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια.
- Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο.
- Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Contents