Η προδοσία του αρμένικου λαού θα σφραγιστεί αύριο με την παρέλαση στο Μπακού με την συμμετοχή δυνάμεων του τουρκικού στρατού

Με την πανηγυρική παρέλαση αύριο στην πρωτεύουσα του Αζερμπαιτζάν το Μπακού, ολοκληρώνεται η προδοσία του αρμένικού λαού από τον Δυτικόδουλο πρωθυπουργό του και τις επιλογές του να στραφεί στην Δυτική βοήθεια. Μονάδα των τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχει φτάσει ήδη στο Αζερμπαιτζάν για να συμμετάσχει στην πανηγυρική τελετή λήξης μιας ακόμη “σφαγής” της Αρμενίας.

Πόσο άραγε διδαχθήκαμε σαν λαός από όλα όσα διαδραματίστηκαν στην Αρμενία; Πλέον τρείς κρίσεις διέπουν ταυτόχρονα την ελληνική κοινωνία, η υγειονομική και η οικονομική είναι αυτές που εστιάζεται κάθε ελληνική οικογένεια. Η τρίτη είναι η κρίση των εθνικών μας θεμάτων που έχει παραγκωνιστεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα ίσως επειδή πολλοί νομίζουν ότι έχει τελειώσει ή θα τελειώσει εύκολα.

Τα στιγμιότυπα από την δοκιμαστική παρέλαση των Τούρκων στρατιωτών όποιος τα δει θα καταλάβει πως η κρίση ίσως δεν έχει αρχίσει ακόμη.