• PD.978-618-5573-07-2
    Ευλογημένο καταφύγιο
    Συγγραφέας: Φώτης Κόντογλου Αριθμός σελίδων 376 Διαστάσεις 21x14 "Οι άνθρωποι βρίσκονται σε ακατάπαυστη...
  • CO.7881555
    Σημαία Βορείου Ηπείρου
    Από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές Σημαία των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Υψώθηκε το...

Οι Κρητικοί σπάνε την καραντίνα!!! Στις 18 Δεκέμβρη ανοίγουν όλα τα καταστήματα!!! Ας πάει ο κ. Χρυσοχοΐδης να γράψει όλη την Κρήτη!!!!

Πονοκέφαλος έχει πιάσει την κυβέρνηση καθώς και την επιτροπή των “σοφών” λοιμοξιολόγων με την απόφαση της ομοσπονδίας των εμπόρων της Κρήτης για άνοιγμα των καταστημάτων και σπάσιμο της καραντίνας για τις 18 Δεκεμβρίου. Η απόφαση συνοδεύτηκε με δημόσιο κάλεσμα μέσο διαδικτύου και γενικά η ανταπόκριση δείχνει μέχρι στιγμής να είναι αρκετά μεγάλη. Πώς να μην είναι άλλωστε καθώς μετά από ένα καλοκαίρι τουριστικής ξηρασίας στο νησί ακολουθούν και οι γιορτινές μέρες οι οποίες δείχνουν να απομακρύνουν την ελπίδα για ανάκαμψη της αγοράς.

Η αγανάκτηση του κόσμου πλεον είναι μεγάλη και τα αλλεπάληλα κλεισίματα της αγοράς σβήνουν οικονομικά τον μικρομεσαίο εμπορικό κόσμο. Άξιο απορίας είναι το ποσοστό συμμετοχής των εμπόρων σε αυτό το κάλεσμα καθώς και την αντίδραση των υπολοίπων εμπορικών συλλόγων της χώρας εαν όντως τελικά η καραντίνα “σπάσει” στην Κρήτη. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει σε αυτή την κίνηση των πολιτών γεγονός που το αναμένουμε τις επόμενες ώρες.