Προς πρεσβεία των Η.Π.Α.: Δώστε μας την αμοιβή των πέντε εκατομμυρίων για τον επικηρυγμένο!

Οι Ρωμιοί της Πόλης βρήκαν τον άνθρωπο που έχει επικηρύξει η κυβέρνηση των Η.Π.Α. με αμοιβή 5 εκατομμύρια δολάρια οπότε η πρεσβεία θα πρέπει να κάνει τα προβλεπόμενα…

Πρόκειται για τον ηγέτη της Χαμάς Σαλέχ Αλ Αρούρι. Πρόκειται λοιπόν για τον αρχηγό του παραρτήματος της αδερφότητας των Μουσουλμάνων για τον οποίο έχει γίνει τόσο θόρυβος στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α.. Μια Μουσουλμανική Αδερφότητα που γνωρίζουμε όλοι την δράση της και η οποία αποτελείται κατά κύριο λόγο από τζιχαντιστές.

Τον βλέπουμε λοιπόν στην φώτο να είναι ο δεύτερος από δεξιά όπως κάθεται ο Ερντογάν σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Τουρκίας στις 23 Αυγούστου.Ο Αρούρι λοιπόν έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκράτης ενώ ο ίδιος απολαμβάνει την φιλοξενία και το άσυλο που του προσφέρει ο Ερντογάν και η Τουρκία.

Προτείνουμε λοιπόν στην αμερικανική πρεσβεία να ρωτήσει την σύμμαχό της και φίλη Τουρκία που βρίσκονται και οι υπόλοιποι τρομοκράτες καθώς ο σύμμαχός τους Ερντογάν διασύρει τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες βγαίνοντας φώτο δημόσια με ανθρώπους που έχουν επικηρύξει με υπέρογκα ποσά.