• FACEBOOK-TEST5
    Εργόχειρα - Σταυροί
    Στο κατάστημά μας www.eikonia.gr θα βρείτε σταυρούς όλων των ειδών σε μεγάλη ποικιλία. Ασημένιοι, επίχρυσοι,...
  • FACEBOOK-PART34
    Μοναστηριακά κρασιά
    Μοναστηριακά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας από τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους και των Μετεώρων.

Επίθεση του κ. Καρβουνόπουλου σε άρθρο των Ρωμιών της Πόλης

Χθες αναφέραμε σε άρθρο μας την προσφορά του ΕΣ ειδικά αυτή την περίοδο, μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα μας. Θεωρήσαμε χρέος μας να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή και να διαφυλάττουν τα σύνορα της χώρας μας χερσαία και θαλάσσσια.

https://romioitispolis.gr/%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%bf-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b5%cf%83-%cf%86/

Στην φωτογραφία εισαγωγής του άρθρου χρησιμοποιήσαμε μια φωτο της ρεπορτερ κ. Λουϊζας Γκουλιαμάκη η οποία διανεμήθηκε παγοσμίως σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το αμερικανικό CNBC,το γαλλικό France 24 κ.α.

Το ειδησεογραφικό σαιτ του κ.Καρβουνόπουλου σε άρθρο του και μετά την ανάρτηση μας αναφέρθηκε στην καταγγελία του τουρικού ΥΠΕΞ για την ύπαρξη στρατιωτικών δυνάμεων στο Καστελόριζο βασιζόμενοι στην ύπαρξη της συγκεκριμένης φωτο η οποία σημειωτέον είχε τραβηχτεί δύο μέρες πριν.

Στο άρθρο όμως αναφέρεται και στους ανώνυμους του διαδικτύου που δημοσίευσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία. Η ιστοσελίδα των Ρωμιών της Πόλης είναι μια καινούργια διαδικτυακή προσπάθεια η οποία  προτίθεται να συνεχίσει τις αποκαλύψεις όσο και αν κάποιοι συστημικοί και ηττοπαθείς περίεργοι κύκλοι δεν το επιθυμούν αυτό. Κάποιοι είναι υπέρ του συμβιβασμού με τους Τούρκους και όχι της σθεναρής αντίστασης. Είμαστε Έλληνες και η αγάπη για την πατρίδα και την θρησκεία μας οδήγησε να κάνουμε αυτό που κάνουμε και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής το κάνουμε καλύτερα από πολλούς επαγγελματίες του είδους.

Θα παρακαλέσουμε τον κ. Καρβουνόπουλο να δημοσιοποιήσει και την έκκληση των κατοίκων του ακριτικού νησιού οι οποίοι ζητούν γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε με την παρουσία τους μια φορά τον μήνα ή έστω το δίμηνο να καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού. Οι ειδικότητες των γιατρών που χρειάζονται είναι για απλές ανθρώπινες ανάγκες όπως παιδίατρος,γυναικολόγος,οδοντίατρος κ.α. Η παρουσία αυτών των γιατρών κρίνεται απαραίτητη καθώς έτσι οι κάτοικοι του Καστελόριζου θα γλιτώσουν την μεταφορά τους στην Ρόδο καθώς και αρκετά έξοδα οπως μεταφορικά,εστιατόρια και ίσως διανυκτέρευση αναλόγως με το περιστατικό.Ελπίζουμε ο κ.Καρβουνόπουλος να δείξει την ίδια ευαισθησία και να δημοσιοποιήσει ένα φλέγον ζήτημα των κατοίκων που τους απασχολεί καθώς η δική μας φωνή είναι σαφέστατα μικρότερη από την δική του.

Και τέλος κλείνοντας να συγχαρούμε τον τραγουδιστή κ.Μπάση για τις υπέροχες στιγμές που πρόσφερε στους κατοίκους του νησιού με την συναυλία του και ποιος ξέρει ίσως το ΥΠΕΞ της Τουρκίας εκφράσουν άποψη και γι αυτό! Με αγάπη από το Καστελόριζο λοιπόν και μια απόδειξη ότι όσο οι απέναντι απειλούν οι Έλληνες από τον ¨φόβο¨τους γλεντάνε!!!!

 

https://streamable.com/nj2i0a

https://streamable.com/ifrlt5