Γιωτάδες τα παλικάρια του πολεμοχαρή Ερντογάν!

Ο Ερντογάν ο άνθρωπος που σχεδόν σε κάθε δημόσια ομιλία του αναφέρεται σε πολεμικές απειλές, ένας άνθρωπος που δεν δίστασε να ανοίξει τόσα πολεμικά μέτωπα γύρω από την χώρα του είναι ο πατέρας δύο αντρών που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο απέφυγαν την στρατιωτική τους θητεία στον τουρκικό στρατό.

Το συγκεκριμένο γεγονός και η δημοσιοποίησή του στην κοινωνία της Τουρκίας αποτελεί άλλη μία μαχαιριά στην ήδη πληγωμένη δημοτικότητά του. Να αναφέρουμε λοιπόν ότι Ahmet Burak Erdogan κατόρθωσε να πάρει απαλλαγή στην στράτευσή του για λόγους υγείας που ακόμη δεν έχουν κατονομαστεί. Η απαλλαγή του δόθηκε από το ναυτικό νοσοκομείο στην Κασίμπασα.

Ο έτερος γιος Ερντογάν Bilal Erdogan εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων των μόνιμων κατοίκων του εξωτερικού. Το αντίτιμο ξεπέρασε τις 5.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τα δύο αυτά γεγονότα συνέβησαν το 2000 και το 2009 και το ότι είδαν αυτές τις ημέρες το φως της δημοσιότητας δείχνει ότι το αντιπολιτευτικό κλίμα για τον Ερντογάν μέρα με την ημέρα γιγαντώνεται όλο και περισσότερο.

Η αποστροφή όμως προς την στρατιωτική θητεία είναι ένα γενικότερο φαινόμενο για τους Τούρκους καθώς πάνω από το 60% των ανδρών δηλώνουν ομοφυλόφιλοι προκειμένου να αποφύγουν να υπηρετήσουν.