Η Γερμανική βιομηχανία μεταφοράς λαθροεισβολέων έχει προορισμό πλέον την Ιταλία

Μετά τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τους μετανάστες και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί περί κλείσιμων των ελληνικών συνόρων οι ροές των προσφύγων έχουν αλλάξει και έχουν προορισμό την Ιταλία.

Πριν καιρό βέβαια οι ίδιοι οι Ιταλοί απειλούσαν ότι θα βουλιάζουν λέμβους μεταναστών προκειμένου να τους απωθήσουν από τα ιταλικά χωρικά ύδατα. Αντίθετα τώρα και παρότι οι ροές έχουν αυξηθεί δεν υπάρχει ούτε διαμαρτυρία…Το οργανωμένο σχέδιο για να γεμίσει η Ευρώπη με μετανάστες, το ανακάτεμα λαών, φυλών συνεχίζεται..με τις ευλογίες της Γερμανίας.

Αποδεικνύεται τελικώς ότι ο κύριως κατευθυντήριος μοχλός των λαθρομεταναστών είναι η Γερμανία. Ο άθλιος ρόλος πολλών γερμανικών ΜΚΟ παραμένει ίδιος από τότε που ξεκίνησαν οι ροές των λαθροεισβολέων.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπεται γερμανικής σημαίας σκάφος, ιδιοκτησίας γερμανικής ΜΚΟ με ονομασία sea-watch να αποβιβάζει μετανάστες στην γειτονική Ιταλία. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην συγκεκριμένη ΜΚΟ συμμετέχει και η γερμανική Προτεσταντική εκκλησία.

 

https://twitter.com/i/status/1309455240807305216