• FACEBOOK-TEST5
    Εργόχειρα - Σταυροί
    Στο κατάστημά μας www.eikonia.gr θα βρείτε σταυρούς όλων των ειδών σε μεγάλη ποικιλία. Ασημένιοι, επίχρυσοι,...
  • proseyxhtariokatanyktiko-3
    Προσευχητάριον Κατανυκτικόν
    Προσευχητάριον Κατανυκτικόν - Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως   "Βασισμένη στην ψαλμική έκφραση «επτάκις...

Βρε απατεώνες, ποιος εμβολιάζει έτσι;

Όταν νομίζεις ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι, το αποτέλεσμα: Το χειρότερο σόου που έχουμε δει!

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τάχα έκανε το εμβόλιο της Pfizer σε μια εκδήλωση που μεταδόθηκε ζωντανά, ελπίζοντας να ηγηθεί του παραδείγματος, καθώς οι δημοσκοπήσεις έδειξαν υψηλό επίπεδο δυσπιστίας στην προσπάθεια ανοσοποίησης μεταξύ των Ισραηλινών.

Η τελετουργική ένεση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Sheba κοντά στο Τελ Αβίβ το Σάββατο, με τον Νετανιάχου να τηρεί την προηγούμενη υπόσχεσή του και να γίνει το πρώτο άτομο στη χώρα που εμβολιάστηκε κατά του Covid-19.

Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν ποιος ήταν ο άσχετος που με εντελώς αμήχανο τρόπο προσποιήθηκε ότι εμβολιάζει τον Νετανιάχου κοιτάζοντας αν τον παίρνουν οι κάμερες, χωρίς γάντια, και πιάνοντας την ένεση από τη βελόνα! Και μόλις τέλειωσε, έβγαλε και τη μάσκα για να φαίνεται στις κάμερες καλύτερα ????

Ο άλλος το παίζει ατάραχος και καμία σύσπαση στο πρόσωπο, με ένα γελοίο χαμόγελο όσο του χώνουν -υποτίθεται- την ένεση. Κουλ απατεώνας, λέμε!

Χειρότερο σόου, αλήθεια είναι, δεν έχουμε ξαναδεί! Ξεπερνά και το προηγούμενο όπου είχε ζωγραφίσει μια βόμβα (σαν παιδί δημοτικού) και την έδειχνε ως “απόδειξη” ότι οι Ιρανοί κατασκευάζουν πυρηνικούς πυραύλους. Δείτε το βίντεο και… γελάστε ελεύθερα!

πηγή