Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί πώς θα μπορούσατε να αποφύγετε την έντονη μυρωδιά σε ολόκληρο το σπίτι, όταν ψήνετε ψάρια. Αν είστε λάτρης των θαλασσινών, υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο που θα σας ενθουσιάσει. Με ένα απλό συστατικό μπορείτε να αποφύγετε τις δυσάρεστες μυρωδιές και να απολαύσετε το αγαπημένο γεύμα χωρίς την ενοχλητική μυρωδιά ψαρίλας.
Το απλό κόλπο για να τηγανίζετε ψάρια χωρίς να μυρίζει η κουζίνα σας
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
- Βράστε μια κατσαρόλα με νερό.
- Προσθέστε 1-2 ξυλάκια κανέλας στην κατσαρόλα.
- Αφήστε το νερό να βράσει.
- Ενώ το νερό βράζει, ξεκινήστε να τηγανίζετε τα ψάρια σας.
- Μόλις τα ψάρια σας είναι έτοιμα, αφαιρέστε τα από τη φωτιά.
- Σβήστε τη φωτιά κάτω από την κατσαρόλα με την κανέλα.
- Το σπίτι σας θα πρέπει να έχει άρωμα φρεσκάδας όταν τελειώσετε.
@citygirlthe3rd If you know a different or better way drop em in the comments. I also open the window, shut the room doors & light an inscent while im cooking and after. #citygirlthe3rd #cookinghacks #cookingtipsandtricks #fishfry #friedfish #soulfood #comfortfood ♬ original sound – Bigg Mama
Η κανέλα είναι ένα φυσικό αρωματικό που έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει τις οσμές. Όταν βράζετε κανέλα, τα αιθέρια έλαια της κανέλας απελευθερώνονται στον αέρα και βοηθούν να κρύψουν τις οσμές των θαλασσινών.