Κάπως έτσι θα έρθει ο αντίχριστος…

Όσο πιο συμπαθής γίνεται ο Ε.Μάσκ στους απανταχού αντινεοταξίτες, τόσο πιο επικίνδυνος είναι στην πραγματικότητα. 
Κάπως έτσι θα έρθει και ο αντίχριστος. Ειρηνοποιός. Ωραίος τύπος. Διώκτης υποτίθεται του κακού που τους πρώτους που θα εξολοθρεύσει θα είναι οι μασόνοι. Θα πιστέψουν οι πολλοί ότι είναι ο Μεσσίας που θα ενώσει τους πάντες κατά των χρήσιμων ηλίθιων τύπου Μπάιντεν και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μιλάει ο Μασκ κατά της νέας τάξης και ταυτόχρονα είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να τσιπάρει ανθρώπινες ψυχές, πάντα για το καλό μας φυσικά…
Το επίθετο του είναι Μασκ και κυριολεκτικά αυτό ακριβώς είναι. Μια μάσκα, που κρύβει στους πολλούς τις αληθινές προθέσεις και τους πραγματικούς σκοπούς που δεν διαφέρουν σε τίποτα μα σε τίποτα από αυτούς της νέας τάξης πραγμάτων.

Μακάρι να κάνω λάθος και να είμαι υπερβολικός και καχύποπτος, αλλά… Αδέρφια, πρόσχωμεν.

Γιώργος Θαλάσσης

Κήρυξαν τον πόλεμο στα παιδιά μας! Σάλος από το βίντεο που ανάρτησε ο Έλον Μασκ

Κύμα οργής προκαλεί στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ισχυρός άνδρας του Twitter, πλέον X, Έλον Μασκ.

Το βίντεο αποτελεί μία γροθιά στο στομάχι, καθώς αποδεικνύει ότι τα social media αλλά και η λεγόμενη «Ντραγκ» κουλτούρα, έχει ως στόχο τα παιδιά και υποκρύπτει μία συντονισμένη δράση με στόχο την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Το βίντεο αποτελεί μέρος μίας έρευνας για το θέμα, με ντοκουμέντα, συνεντεύξεις και αποκαλύψεις.

Δείτε το