Αγγελική Κόκκινου: Η ένωσή μας και η ανάληψη των ευθυνών μας σε κάθε γωνιά της χώρας μας είναι η μοναδική μας σωτηρία, αν θέλουμε να είμαστε πρότυπο στα παιδιά μας και όχι η ντροπή τους

Συνέντευξη της κυρίας Αγγελικής Κόκκινου, εκπροσώπου του Παγκρητίου Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Ήρθε η ώρα να ενωθούμε χωρίς κόμματα που μας κάνουν κομμάτια

-Κυρία Κόκκινου, είναι δυνατή η ένωση των Ελλήνων στην σημερινή πολυσύνθετη κοινωνία μας;

-Είναι δύσκολο να επιτευχθεί η ένωση των Ελλήνων αλλά όχι ακατόρθωτο. Θα πρέπει να αντιληφθούμε την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, ποιοι την οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση και ποιοι μας κρατούν διασπασμένους εγκλωβίζοντας μας στα μαντριά τους γιατί αυτό τους συμφέρει και να κατανοήσουμε ότι ΑΥΤΟ που μας ενώνει είναι ΑΥΤΟ στο οποίο ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ το ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ …ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.

-Μπορούν να συμπορευθούν και να ενωθούν μεταξύ τους όσοι πρόσκεινται ακόμα σε Δεξιές, Αριστερές, Φιλελεύθερες και Διεθνιστικές ιδεολογίες; Μπορούν να συμπορευθούν αυτοί που νοιάζονται πρωτίστως για την ύλη με αυτούς που βάζουν πάνω από όλα τα υψηλά ιδανικά, Θεό, Πατρίδα, Οικογένεια;

-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ …ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

-Ποιος είναι ο βασικός παράγοντας που εμποδίζει την ένωση των Ελλήνων μεταξύ μας;

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ …ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ!

-Τα πατριωτικά κόμματα εντός και εκτός Βουλής θα μπορούσαν να πετύχουν μια ένωση των Ελλήνων;

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ .

Η δυτικού τύπου δημοκρατία στην Ελλάδα, αποτυπώνει πραγματικά την λαϊκή κυριαρχία;

ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.

-Επομένως πιστεύετε ότι δεν έχουμε στα αλήθεια δημοκρατία στην Ελλάδα;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ….. Η Δημοκρατία (ετυμ.: δημοκρατία < (δῆμος) δημο- + -κρατία (< κρατέω < κράτος)) είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

-Ο πατριωτικός λόγος και η δραστηριότητα χιλιάδων Ελλήνων σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα μπορούν να προκαλέσουν ρωγμές στο καθεστώς; 

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ: Ελευθερία του Τύπου: Στην 108η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα – Τελευταία στην E.E.

-Το σύστημα ενοχλείται από τις ελεύθερες φωνές;

ΝΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ….ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ…

-Έχετε δημιουργήσει τις περισσότερες πατριωτικές ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα, με χιλιάδες κόσμο σε κάθε μία από αυτές. Έχετε δεχτεί έμμεσα ή άμεσα, πόλεμο για την δράση σας και τα πιστεύω σας;

ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

-Ως επίλογο πείτε μας ένα μήνυμα που πιστεύετε ότι είναι επιβεβλημένο να ακουστεί αυτό το διάστημα.

Ή ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΣΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ, ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.
ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ.
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.