Οι στρατηγικές για τη μείωση του πληθυσμού των ανεπτυγμένων χωρών όπως εφαρμόζονται σήμερα…

Οι στρατηγικές για τη μείωση του πληθυσμού των ανεπτυγμένων χωρών όπως εφαρμόζονται σήμερα…

Οι στρατηγικές για τη μείωση του πληθυσμού των ανεπτυγμένων χωρών όπως εφαρμόζονται σήμερα…

Αν πιστεύετε λοιπόν ότι ο εποικισμός της Ευρώπης με Μουσουλμανικούς πληθυσμούς με υψηλότατο δείκτη γεννητικότητας έχει απλώς στόχο την απασχόλησή τους σε ΕΟΖ σε ένα περιβάλλον παγκόσμιας εξάλειψης της εργασίας, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πως μάλλον κάτι σας διαφεύγει εντελώς…ή απλά ρίξτε μια μάτια στην Κύπρο μας για να δείτε τη ακριβώς συμβαίνει αυτήν την στιγμή…

Μέσα σ’ αυτή τη πρωτοφανή διαδικασία αδρανοποίησης ακόμα και των πιο εξειδικευμένων εργαζομένων με πανεπιστημιακές σπουδές, σκάει φυσικά σκοπίμως και η βόμβα του Σύμφωνου για τη Μετανάστευση του ΟΗΕ που επί της ουσίας επιβάλει την ελεύθερη μετανάστευση ανθρώπων προς στην Ευρώπη, στη συντριπτική πλειοψηφία τους πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και κυρίως Μουσουλμανικού θρησκεύματος !!! Αλήθεια μπορεί να αναρωτηθείτε τι θα κάνει τόσος ανειδίκευτος κόσμος τη στιγμή που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι θα μένουν άνεργοι;

Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός

Σήμερα από όσα θα διαβάσετε, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα αναθεωρήσουν τον τρόπο σκέψης τους σε όσα μας συμβαίνουν αλλά κυρίως σε όσα πρόκειται να συμβούν!!!

Η ανάπτυξη της έρευνας αγαπητοί μου φίλοι κυρίως πάνω στη τεχνητή νοημοσύνη να γνωρίζεται πως είναι καθημερινή και αδιάκοπη! Οι σύγχρονοι κροίσοι της πληροφορικής δαπανούν μέχρι και αυτήν την στιγμή δισεκατομμύρια δολάρια πάνω της!

Κάθε μέρα τα λογισμικά πολύπλοκων υπηρεσιών (όπως π.χ. το μεταφραστικό πρόγραμμα Τranslate της Google) γίνονται όλο και καλύτερα χάρη στη πρόοδο των αλγορίθμων !!!

Σύντομα μια σωρεία εξειδικευμένων επαγγελμάτων (π.χ γιατρός, δικηγόρος, αρχιτέκτονας) θα εκτελούνται άψογα από ευφυέστατες τεχνητές νοημοσύνες ο οποίες φυσικά θα καταργήσουν πολλές θέσεις εργασίας με απρόβλεπτο αποτέλεσμα !!!

Όποιος γνωρίζει από πληροφορική έχει αντιληφθεί προς τα πού θέλουν να μας πάνε !!! Γίνεται ολοφάνερο ποια ότι οι άνθρωποι σιγά σιγά εκτοπίζονται από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας και μπαίνουν στο περιθώριο της απόλυτης φτωχοποίησης !!!!

Μέσα σ’ αυτή τη πρωτοφανή διαδικασία αδρανοποίησης ακόμα και των πιο εξειδικευμένων εργαζομένων με πανεπιστημιακές σπουδές, σκάει φυσικά σκοπίμως και η βόμβα του Σύμφωνου για τη Μετανάστευση του ΟΗΕ που επί της ουσίας επιβάλει την ελεύθερη μετανάστευση ανθρώπων προς στην Ευρώπη, στη συντριπτική πλειοψηφία τους πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και κυρίως Μουσουλμανικού θρησκεύματος !!!

Αλήθεια μπορεί να αναρωτηθείτε τι θα κάνει τόσος ανειδίκευτος κόσμος τη στιγμή που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι θα μένουν άνεργοι;;; Θα απασχοληθεί στις περιβόητες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) όπως πολλοί ισχυρίζονται;; Οι ΕΟΖ όμως είναι μορφώματα της Τρίτης Βιομηχανικής Επανάστασης και όχι της Τέταρτης που βιώνουμε σήμερα !!!!

Ήδη στη Κίνα, στις ΗΠΑ, και σε όλη την Ε.Ε. οι εργάτες χαμηλής ειδίκευσης έχουν χάσει κατά χιλιάδες τις δουλειές τους από τα ρομπότ!! Οι ΕΟΖ ήταν δομές του παρελθόντος καθώς στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης στην οποία ο άνθρωπος περισσεύει για τη δημιουργία πλούτου, αποτελούν πλέον ανέκδοτο!

Δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελείται κυρίως από Χριστιανούς στο συντριπτικό ποσοστό του 72% αλλά έχει ένα τρομερό και δυσοίωνο δείκτη !

Έχει φίλοι μου πολύ χαμηλό δείκτη γεννητικότητας, ενώ οι προωθούμενοι μετανάστες είναι Μουσουλμάνοι από χώρες με υψηλό δείκτη γεννητικότητας, έτσι γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι αργά η γρήγορα θα αντικατασταθεί άμεσα ο ίδιος ο γηγενείς πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!!

Έτσι λοιπόν τα απίστευτα προγκρόμ που διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων και σαστισμένων Ευρωπαϊκών Χριστιανικών πληθυσμών, μετά την απασφάλιση του Παγκόσμιου Σύμφωνου για τη Μετανάστευση, έγινε πλέον ξεκάθαρο από που προέρχονται και που αποσκοπούσαν τόσα χρόνια !!!!

Όλα όσα περιγράφω παρακάτω είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν αποτελούσαν παρά την εκσυγχρονισμένη πανοπλία του παλαιού σχεδίου Κουντενχόβε-Καλέργη για τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση, πιστή δηλαδή εφαρμογή των πυλώνων της ιδεολογίας της Σχολής της Φρανκφούρτης, αναθεωρημένων από τους Νεοαντιδραστικούς τεχνοφεουδάρχες, με την πάντα ευγενική χορηγία των διεθνών κατά κύριο λόγο Εβραίων τοκογλύφων !!!

Ιδού μια καταγραφή από τα αδιανόητα, διαρκή προγκρόμ που υφιστάμεθα τα τελευταία χρόνια και τα οποία επιβεβαιώνουν τα όσα σας ανέφερα!!!

  • Η επιβολή εξοντωτικής φορολογίας στους αυτόχθονες και επιδότησης μεταναστών !!!
  • Η συνέχεια της υπογεννητικότητας και αποδόμησης του έμφυλου, ομοφυλόφιλων και transgender!!
  • Τεκνοθεσίες από γονείς ιδίου φύλου…
  • Ασεξουαλισμού κυρίως περιθωριακών ομάδων (π.χ. ΛΟΑΤΚΙ, έναντι Εθνών) !!!!
  • Η έκτη φάλαγγα υπό το μανδύα του αντιφασισμού !!!!
  • Χαμηλού επιπέδου παιδείας με ιδιαίτερη αλλοίωση της Ιστορίας του κάθε Έθνους !!!!
  • Η επιβολή ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του πλαστικού χρήματος !!!
  • Η όσο γίνεται η περισσότερη προώθηση των έξυπνων κινητών !!!
  • Η τοποθέτηση των … έξυπνων μετρητών ρεύματος, νερού και φυσικού αερίου !!!
  • Η αποκλειστική χρήση των μεταλλαγμένων σπόρων !!!
  • Η κατάσχεση όλων των πηγών ύδρευσης !!!!!!!
  • Η συνεχής διασπορά μετεωρολογικών δελτίων τρόμου!!!
  • Η εντατική προώθηση της αθεΐας, του τσιπαρίσματος του οικουμενισμού, του Μωαμεθανισμού, του Βουδισμού, του Σατανισμού, του παγανισμού, εκτός του Χριστιανισμού !!!!
  • Η εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε παιδιά. ( βλέπε τον ιό του Ελον Μάσκ )
  • Η προώθηση της πορνογραφίας, της παιδοφιλίας της κτηνοβασίας και πολλών άλλων διαστροφών!!!
  • Την προώθηση των κρυπτονομισμάτων !!!
  • Των ηλεκτρικών αυτοκίνητων !!!
  • Των Δικτύων 5G !!!
  • Της χορτοφαγίας μιας και σκοπεύουν να εξολοθρεύουν κάθε ζωικό πλάσμα που μας τρέφει με την φτηνή δικαιολογία οτι συμβάλει στην παραγωγή μεθανίου ,και άνθρακος !!!!
  • Η…υποχρεωτική διατροφή αποτελούμενη καθαρά από συνθετικές τροφές !!!!
  • Η δια νόμου υποχρεωτική ευθανασία!!
  • Η χρήση όσο περισσοτέρων ναρκωτικών και αντικαταθλιπτικών !!!
  • Και αυτο που σας ανέφερα στην αρχή, η σταδιακή αντικατάσταση μας από ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης !!!!
  • Επίσης ο αφανισμός του κράτους πρόνοιας !!!
  • Η συνεχής παρεμβολή περιττών, βίαιων ή πορνογραφικών ειδήσεων ανάμεσα στη κλασσική ειδησεογραφία !!!!
  • Η αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Δύσης σε έννοιες φύλου, οικογένειας, εθίμων και πατρίδας !!!
  • Η συντονισμένη επίθεση προς τον Χριστιανισμό και ιδιαίτερα προς την Ορθοδοξία !!!! ( μήπως υπάρχει κάποιος που δεν το αντιλαμβάνεται;;;; )

Δεδομένου ότι οι μεγάλοι πόλεμοι σήμερα είναι πυρηνικοί και ενέχουν θανάσιμους κινδύνους για όλους, τα προαναφερθέντα εφαρμόζονται ως προετοιμασία πριν από τα πολύ μεγάλα μεταναστευτικά κύματα που ετοιμάζεται να ευλογήσει ο ΟΗΕ !!!

Μην ξεχνάτε ότι στην Καζαμπλάνκα ο Τσιπρας υπέγραψε για 35.000.000 μετανάστες σε βάθος χρόνου !!!!

Αν πιστεύετε λοιπόν ότι ο εποικισμός της Ευρώπης με Μουσουλμανικούς πληθυσμούς με υψηλότατο δείκτη γεννητικότητας έχει απλώς στόχο την απασχόλησή τους σε ΕΟΖ σε ένα περιβάλλον παγκόσμιας εξάλειψης της εργασίας, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πως μάλλον κάτι σας διαφεύγει εντελώς ή ρίξτε μια μάτια στην Κύπρο μας για να δείτε τη ακριβώς συμβαίνει αυτήν την στιγμή!!

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση οι περισσότερες θέσεις εργασίας που χάνονται να αντικατασταθούν από άλλες, νέας κοπής, καθότι πλέον αντικαθίστανται περίπλοκες διανοητικές εργασίες και όχι απλά χειρωνακτικές, η φτωχοποίηση των ανθρώπων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης θα είναι τρομακτική και πιστέψτε με δεδομένη!!!!!!!!

Και όπως είναι φυσικό, αυτοί που θα αντιδράσουν περισσότερο είναι εκείνοι που είχαν επί δεκαετίες συνηθίσει σε ένα πολύ άνετο επίπεδο διαβίωσης , με λίγα λόγια η μεσαία τάξη του δυτικού κόσμου!!!

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα μας συμβαίνει σε όλο το κόσμο, ενώ σιγά σιγά λόγω αυτοματοποίησης διαβρώνονται και οι Μουσουλμανικές χώρες!!!

Αυτά που διαδραματίζονται, μπορεί να σας φαίνονται αδιανόητα, ειδικά σε εκείνους που δεν είναι ενημερωμένοι για το πού έχει φτάσει το σχέδιο τους, αλλά δυστυχώς είναι μια ζοφερή πραγματικότητα, την οποία εύκολα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, διαβάζοντας αυτά που θέλουν αυτοί να καταφέρουν και πόσα από αυτά που σας έγραψα, ήδη συμβαίνουν στις ζωές μας!

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com